Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2019
09:30 - 16:00

Locatie
Schoten

Categorieën


Altijd al afgevraagd hoe je nu een meerkleurig design goed traceert? In deze workshop neem ik jullie mee in Inkscape en maken we samen een meerkleurig design.

Dit design gaan we helemaal gereed maken om vervolgens op een project samen te persen.

Niveau: Middel – Enige kennis van je machine en canvas software is gewenst.

Wat: Basis instructie in Inkscape, meerdere kleuren traceren in Inkscape. Design over brengen naar Canvas workspace en de machine. Het snijden en persen van flex over flex.

Hoeveel: 40 Per persoon.

Inclusief: 3 vellen flex van 20×25 in kleur naar wens. (Meer kan worden bij gekocht). Een tas of project waar de flex op geperst gaat worden.

Een simpele lunch, Thee en/of Koffie

Onze gastvrouw: Tamara

Waar: Laaglandlei in Schoten. (Bij Antwerpen) Wanneer: 02-02-2019 van 9:30 tot 16:00

Wat heb ik nodig: Een laptop is een MUST voor deze cursus. (Er is één leen laptop beschikbaar. Neem contact op als je deze nodig denkt te hebben). Daarnaast is het handig je eigen machine mee te nemen.

Hoeveel personen: De cursus groep is maximaal 8 personen inclusief de gastvrouw.

In de workshop gaan we een plaatje omzetten via de traceer functie van Inkscape. Deze afbeelding zal uit meerdere kleuren bestaan. Als dit gelukt is gaan we de afbeelding in lagen naar Canvas brengen.

Hier zullen we hem gereed maken om naar je machine te sturen.

Vervolgens gaan we samen de lagen snijden en vervolgens met strijkbout of pers het design over brengen op een gewenst project. En als er genoeg tijd voor is kunnen meeste naar huis met een afgewerkt project.

Een week voor de cursus volg aanvullende informatie en of de workshop definitief door gaat.

Let op: DIT IS BELANGRIJKE BETALINGS-INFORMATIE!

– Je kaart/plaats is pas definitief als het volledige cursus bedrag is ontvangen. Als na bestelling de betaling niet is voldaan binnen een week zal je kaart weer worden vrij gegeven. Hier zul je dan ook bericht over krijgen.

– Twee weken voor de aanvang van de cursus kan je je nog afmelden en ontvang je 90% van je betaalde bedrag terug. (10% betreft transactie kosten. Deze kunnen niet worden teruggevorderd).

Meld je je later als 2 weken voor aanvang van de cursus af ontvang je maar 50% van de cursus geld terug. Beide terug betalingen gelden van af de dag dat de mail naar info@masterthecreation.nl is verstuurd. Het kan mogelijk enkele dagen duren voor er reactie is en het geld ook daadwerkelijk word terug gestort.

– Mocht de workshop worden geannuleerd van af onze kan dan word het volledige bedrag (100%) van het betaalde bedrag terug gestort.

Op dit moment is alleen bank overschrijving mogelijk. Je moet zelf geld overschrijven van jouw bank naar mijn bank. Na 1 oktober zal ook Paypal, IDEAL en andere betalings-mogelijkheden beschikbaar komen.

Voor andere vragen, neem gerust contact op.

BESTEL KAARTEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *