Datum/Tijd
Date(s) - 25/05/2019
09:30 - 16:00

Locatie
Sittard

Categorieën Geen Categorieën


Hulp nodig om te starten met je machine? In deze workshop neem ik jullie mee door de beginselen van het opzoeken van een design en het traceren hiervan. Samen gaan we er een mooi raam sticker maken die je thuis kunt bevestigen aan raam

Niveau: Beginners – Geen ervaring nodig
Wat: Basis instructie Canvas, en het traceren in canvas. (*met klein uit stapje naar inkscape) Design over brengen naar Canvas workspace en de machine. Het snijden van Vinyl
Hoeveel: €40 Per persoon.
Inclusief: 3 vellen vinyl van 20×25 in kleur naar wens. (Meer kan worden bij gekocht). Een vel statich raam folie
Een simpele lunch, Thee en/of Koffie
Onze gastvrouw: Miranda Haas
Waar: Overhoven –  Sittard
Wanneer: 25-05-2019 van 9:30 tot 16:00
Wat heb ik nodig: Een laptop is een MUST voor deze cursus. Daarnaast is het handig je eigen machine mee te nemen.
Hoeveel personen: De cursus groep is maximaal 8 personen inclusief de gastvrouw.

In de workshop gaan we een plaatje omzetten via de traceer functie van Canvas. Dit betreft een éénkleurig Design. Als dit gelukt is gaan we de afbeelding naar de machine overbrengen.
Vervolgens gaan we samen het design snijden vervolgens met strijkbout of pers het design over brengen op een gewenst project. En als er genoeg tijd voor is kunnen meeste naar huis met een afgewerkt project.

Een week voor de cursus volg aanvullende informatie en of de workshop definitief door gaat.

Bestel Kaarten

Let op: DIT IS BELANGRIJKE BETALINGS–INFORMATIE!
– Je kaart/plaats is pas definitief als het volledige cursus bedrag is ontvangen. Als na bestelling de betaling niet is voldaan binnen een week zal je kaart weer worden vrij gegeven. Hier zul je dan ook bericht over krijgen.
– Twee weken voor de aanvang van de cursus kan je je nog afmelden en ontvang je 90% van je betaalde bedrag terug. (10% betreft transactie kosten. Deze kunnen niet worden teruggevorderd).
Meld je je later als 2 weken voor aanvang van de cursus af ontvang je maar 50% van de cursus geld terug. Beide terug betalingen gelden van af de dag dat de mail naar Info@masterthecresation.nl is verstuurd. Het kan mogelijk enkele dagen duren voor er reactie is en het geld ook daadwerkelijk word terug gestort.
– Mocht de workshop worden geannuleerd van af onze kan dan word het volledige bedrag (100%) van het betaalde bedrag terug gestort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *