Lidmaatschappen – Abonnement

Met een lidmaatschap op deze website heb je toegang naar Exclusieve content. En doe je automatisch mee met give aways op de site. Maandelijks komt er een nieuwe design beschikbaar om te gebruiken met jouw machine. Er zijn twee varianten, Een maand abonnement voor 2.50 en een jaar abonnement voor 15 euro. (Een maand abonnement kan worden upgrade naar een jaar abonnement.) We doe dit om te zorgen dat we van de site een officieel bedrijf kunnen maken. Hier voor hebben we minimaal 50 leden nodig.
Je kunt op elk gewenste moment je lidmaatschap stoppen. Door je aan te melden kun je in menu kiezen voor "Account" klik achter "Jouw lidmaatschap" op Wijzigen. En klik vervolgens op "Annuleren bij het abonnement wat je wilt stoppen. Je blijft toegang houden tot de content tot de verval datum van je abonnement.
Als je lidmaatschap verlopen is word je hier van via mail op de hoogte gesteld. Je kunt dan tijdelijk niet meer bij de content tot de betaling opnieuw is voldaan. (Voor mensen die automatisch overmaken hebben aanstaan word dit automatisch van paypal account afgeschreven tot het account word geanuleert) Als de betaling niet word voldaan word na een halve jaar het account verwijderd.
In geen enkele mogelijkheid is restitutie mogelijk. Let dus op voor u de betaling voldoet. Vind u dat u wel recht heeft op restitutie, neem dan contact met ons op.
Op dit moment kan men alleen betalen met Paypal of een bank overschrijving. Ideal word nog niet ondersteund. Dit kan pas als we een officieel bedrijf zijn. Met paypal kan gekozen worden om maandelijks of jaarlijks automatisch het bedrag te betalen. Dit stopt pas als je dit in je paypal account stop zet of je Lidmaatschap annuleert onder account/Lidmaatschappen.

Vragen over bestanden

Een SVG een "lijn gebaseerde" bestand die een snij machine kan gebruiken voor het snijden van een Design. En FCM is een soort gelijke bestand maar deze is bedoelt voor de Brother ScanNCut. Een .Studio bestand is bedoeld voor de Silhouette machines. Bekijk hier een uitgebreide uitleg
Een snij bestand zoals SVG, en FCM bestanden kunnen alleen in de daarvoor bedoelde programma's worden geopend. De pc weet alleen zelf niet in welk programma. We raden aan om eerst het programma te openen en daar in het bestand. Bekijk hier een uitgebreide uitleg
Alle bestanden van deze site zijn vrij te gebruiken voor privé gebruik als verkoop. De bestanden kunnen via Dropbox worden gedownload. Bekijk hier een uitgebreide uitleg

Workshop vragen

Als je de pagina van de workshop opent door in de kalender op de datum te klikken. Komt de informatie pagina van deze workshop te voorschijn. Boven aan staan een knop "Registeren" vul dit formulier in. Als alles correct is ingevuld ontvang je na een paar minuten een bevestigingsmail.
De kosten zijn afhankelijk van het soort workshop. Workshop op locaties zijn altijd duurder dan online workshops. Op de pagina van de workshop zelf word de prijs getoond.
Een online workshop word gehouden via een tool genaamd "Teamviewer". Via deze tool kan ik mijn desktop delen met de gene die een link van mij hebben ontvangen. Deze link stuurt je naar een website waar een klein applicatie word gedownload en vervolgens kun je met een wachtwoord toegang krijgen tot de sessie. Let op, de link word alleen gestuurd als de betaling is voldaan. Tijdens deze workshops zal vooral ik aan het woord zijn en laat ik zien hoe ik acties uit voer van af mijn Pc. Via een chat scherm of microfoon kunnen vragen worden gesteld. (We trachten er naar de sessie op te nemen en deze later met de cursisten te delen. Dit is reeds nog niet gelukt.)
Door een email naar Info@green-art.nl te sturen kun je afmelden van deelnamen. We vraag dit te doen zodat we de plaats weer beschikbaar kunnen maken aan iemand anders. Mocht er reeds betaald zijn geef dit dan aan, dan kunnen we samen kijken naar hoe we het bedrag kunnen terug storten. Let op, dit geld alleen als er minimaal 24 uur van te voren een mail gestuurd is!
Ja dit kan. Alle workshop op locaties worden gegeven bij een gastvrouw of heer. Deze persoon stelt zijn of haar huis beschikbaar om de workshop te geven. In ruil hier voor hoeft deze persoon geen cursus geld te betalen. Wel word er in overleg gevraagd om een hapje en drankje te regelen voor de cursisten. Meer weten? Neem dan contact op!

Donaties

Op de donatie pagina staat alle informatie over hoe een donatie kan worden gedaan. Dit kan zoal via, Bank overschrijving, Paypal, of een aanschaf in de Etsy shop. Alle donaties die gedaan worden worden gebruikt om de website en content te verbeteren. Lees hier alle informatie