Om sinterklaas bedankjes te maken voor mijn collega’s ben ik even naar doetinchem gegaan om wat karton op te halen. Ik dacht dat ze dit wel goed zouden verkopen bij de Boekenvoordeel. Echter na wat zoek werk kwam ik er achter dat de Hema toch voordeliger was.

Ik was op zoek naar rood karton, en online bij de boekenvoordeel stond wel dat ze zulke pakken hadden. Toen ik er uit eindelijk kwam hadden ze alleen donker rode a4 karton. Wel vrij dik kwaliteit maar dat kosten ook wel wat. Met 2 euro best prijzig. Toen ik er meteen was heb ik een zet embossing pennen mee genomen. Deze ga ik nog testen samen met mijn unicversele pen houder voor mijn ScanNcut machine. En een tape runner. Deze is ook vrij prijzig maar ik wou hem toch graag nog een keer proberen. De embossing pennen waren 4.50 euro en de tape runner 3 euro. Allebij niet super goed koop maar ik wou het gewoon eens uit proberen.

Toen ik klaarwas bij de boekenvoordeel twijfelde ik of het gekochte karton niet te dik was. Dus bij de Hema kwam ik een 1 kilo pakket karton tegen voor maar 3 euro! Geen geld! dus ik heb meteen zoon pakket mee genomen.

Het ik maar een kleien shop vlogje maar hoppelijk toch nuttig.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie