Je bekijkt nu Sinterklaas bedankjes met chocolade letter van de Kruitvat en gepersonaliseerde mijter – Met gratis Fcm Files
Sinterklaas bedankje met gepersonaliseerde mijter

Het is bijna Sinterklaas en wat hoort daar bij? Sinterklaas bedankjes. Voor ons sinterklaas feest heb ik voor mijn collega’s een leuk bedankje gemaakt. Hiervoor heb ik een doosje gemaakt voor een chocolade letter met daar op in sinterklaas stijl een bedankt bericht. En een persoonlijke mijter tag om er aan te hangen.

In het fimpje hier onder leg ik uit hoe ik het doosje heb gemaakt. Let op. De chocolade letters die ik heb gekocht komen van de Kruitvat af. Mogelijk heeft jouw letter een andere afmeeting. Maar het princiepe kan op elke doosje worden toegepast.

De FMC file voor de mijter is makkelijk aan te passen naar een andere naam! Probeer het maar eens uit. Mochten en vragen zijn laat dan gewoon een berichtje achter.

Hierbij de gratis FCM snij files.

Bedank bericht – In stijl van amsterdamse huisjes met pietjes en sint op het dak

Persoonlijke mijter – als cadeau tag te gebruiken.

Youtube fimpje

Geef een reactie