Je bekijkt nu Schattig olifantje te gebruiken voor alle soorten materialen
Gratis snij file van een olifant

Vandaag ben ik weer aan het teken geweest. En ik was even aan spelen met de instellingen van InkScape en dit lieve olifantje is er uit komen rollen. Ik heb een poging gedaan om er 3 kaartjes mee te maken maar ben nog niet zo te vrede met het resultaat. Maar misschien hebben jullie wel meer inspiratie om dit olifantje toe te passen.

Het snij sjabloon hoeft niet bewerkt te worden en kan meteen in de Scan N cut machine worden in geladen. Gebruik je een Silhouette, gebruik dan de SVG file. Natuurlijk mag je hem wel naar wens aanpassen. Hij is ook goed te gebruiken met Fles, Vinyl of wat dacht je als stempel?

Probeer maar eens wat uit!

Downloads:[

Download de FCM snij Sjabloon: Olifant

Download de FCM snij Sjabloon: Olifant

Heb je problemen, met het bestand of heb je uitleg nodig hoe je dit bestand kunt gebruiken. Volg dan deze handleiding

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Fini

  Wat ben je toch altijd een bezige bij. Weer heel leuk gedaan. Dank je wel.

  Fini

 2. Griet

  Wat is hij schattig.

  Dank je wel.

 3. Bianca

  Schattig, goed gedaan, bedankt!

Geef een antwoord