Een paar dagen geldende hebben we een poging gedaan om Siser Brick te snijden. Nu is het tijd om het op mijn Shirt te gaan persen met mijn Strijkbout.

Aller eerst voor dat je gaat beginnen, raad ik je af om dit met een strijkbout te doen. Het heeft mij best veel moeite gekost om dit voor elkaar te krijgen. Het is dus wel mogelijk maar kost je wel wat tijd.

Paar punten waar je op moet letten.

  • Je drager plakt niet dus het schuift ook heel makkelijk.
  • Het is cold peel dus WACHT tot het is afgekoeld.
  • Je perst je design af op de achterkant van je materiaal!
  • Druk goed hard! En houd de strijkbout zeker 15 seconden op je materiaal!

 

Het is mij dus uit eindelijk gelukt maar ik zal het niet snel weer doen. Het effect is zeker wel stoer en voor bijvoorbeeld petjes is wel heel stoer. Maar ik zou eerder toch voor gewoon flex of flocks gaan.

Nederlandse uitleg Siser Brick persen met strijkbout op YouTube:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *