Je bekijkt nu Oepse Daisy

Zin om een leuk najaars- kaart te maken? Probeer dan eens de “Oepse daisy kaart”! Met deze fleurige kaart heb je in een hand omdraai een mooie bedankt, felicitatie, of beterschap kaart!

Download hier onder de files.Waaronder een Cut out, die prima is te gebruiken voor vinyl en Flex en een Over the edge kaart variant.

Let op dit is een teder design. Gebruik dus een scherp mes! Door de manier van maken duurt het snijden vrij lang. Heb geduld en hou je machine goed in de gaten dat hij geen onderdelen los gaat trekken. Door de kleine onderdelen adviseer ik de kaart niet smaller te maken.

Mocht je dit wel doen dan is het resultaat mogelijk niet zoals gewenst

Dit design is “Gratis” voor leden met een abonnement .
Nog geen lid? Word dit dan gauw! Dan maak je meteen kans op leuke prijzen en kun je alle designs uit de webshop gratis downloaden en je krijgt toegang tot Exclusieve leden designs.

Dit bericht heeft 11 reacties.

 1. Bianca

  Wat een mooie kaart!

  Zal hier zeker gebruik van maken.

  Bedankt!!!

  Bianca

 2. Caroline

  Prachtige kaart heb je gemaakt. Heb hem opgeslagen om een keer te maken. Dank je wel!!

 3. Julia

  Prachtige kaarten, ik heb nog geen snijmachine aangeschaft en ben een beetje aan het “verkennen”. Met deze ideeën wordt ik enthousiast. Ik wil de snijmachine ook gebruiken voor stof, welke kan ik dan het beste aanschaffen de Brother of de Silhouette.

  1. Carretje

   Stof kan zowel met Brother ScanNcut worden gedaan als met de Silhouette machines. Daar is geen voor of nadelen aan de ene of de andere machine.
   Zorg wel dat je een appart mes hebt voor alleen je stof. (Net als je stofschaar, je wilt ze niet bot hebben) Daarnaast heb je goed goed goed plakkende matten nodig.
   Dus zorg er voor dat je mat in top conditie blijft. Ook hier geld, dat er geen voor of nadelen zitten bij de ene of andere merk. Ik denk wel dat Brother een streepje voor heeft als het gaat om stof. En stof patronen, Gezien ze ook naaimachine leverancier zijn. Maar Silhoutte zal kwa snijden echt niet onder doen van de brother.

 4. magda klok

  Hallo ik heb mij geregistreerd heb een download gekregen maar hoe download ik nu de andere kaarten gebeurd niets als ik op download klik

  1. Carretje

   Stuur even een mail via het contact formulier. Normaal kun je de website via de nieuwsbrief openen. Alle designs zouden dan toegankelijk moeten zijn.

 5. Henk

  Hallo, Ik heb mij van de week geregistreerd maar kan deze kaart niet downloaden. wat doe ik verkeerd? Heb al wel een andere kaart gedownload.

  1. Carretje

   Ah goed dat je het melde! Er zat een fout in de link! Meteen hersteld!

Geef een antwoord