Transfer Foil van de Action – Product review

Vandaag heb ik deze prachtige transfer foil van de action gescored. Deze blijft plakken een een lijm laag waar door je prachtige mooie glimmende designs mee kan maken.

Ik moet zeggen dat het nog wel even spelen is met welke lijn nu geschikt is om stempels mee te maken. Maar de Quicky gleu pen is in ieder geval een goede kandidaat. Deze in combinatie met je snij machines en een penhouder en je kunt echt hele leuke designs maken!

De folies komen in zetjes van 2 kleuren en 20 vellen. Dus van elke kleur 10 vellen. Ze kosten ongeveer 80 Cent per pakje! wat echt super goedkoop is.

Hier onder een kleine demonstratie van hoe deze transfer folie in zijn werk gaat

Nederlandse uitleg van Transfer Foil van de Action – Product review op Youtube

Dit bericht heeft 8 reacties.

 1. Fran van der Gaag

  Mooi materiaal. Wist niet, dat Action dit ook verkoopt. Er is ook wat mew te doen met adhesive htv. Geeft leuke effects. De eigen lijmpen van Brother werkt ook heel goed. Ik heb de folieset van Brother, maar gebruik de universele houder liever.

 2. Harma

  Hallo Carina, kan het geen kwaad voor je scancut om de lijmpen te gebruiken? Krijg je geen lijm resten in je machine?

  1. Carretje

   Nee het valt mee. Maar ik moet zeggen dat ik wel tussen de rollers blijf. De Standaard foil transfer van Brother werkt ook met zoon lijm pen.

 3. Willem

  Hallo ik wi9graag de letters van een grafsteen met goudenfolie doen moet ik na de folie aanbrengen nog blanke lak op doen ter bescherming?mvg Willem

  1. Carretje

   Absoluut. Maar ik zou als ik jouw was voor een grafsteen iets meer geld steken in goede kwaliteit follie. Die van de action is leuk voor DIY maar is kwalitatief niet hoog.

 4. Christel Bellens

  Is deze folie nog steeds te koop in de Action in Nederland?

  Ik ben al een aantal keer in België op zoektocht geweest bij Action, maar zonder resultaat. Misschien moet ik over de grens komen kijken.

  PS : bedankt voor de ideeën en de verhelderende filmpjes op YouTube en je blog !

  1. Carretje

   Laatste keer dat ik bij de action was hebben ze niet meer liggen, maar vaak als het een hit was komt het wel terug

Geef een antwoord