Je bekijkt nu Brother ScanNCut vernieuwde CanvasWorkspace programma! – Handleiding
Canvas workspace - logo

Na de look aanpassing van Brother heeft Brother sinds deze week nog een nieuwe uitbreiding bekend gemaakt! Canvas workspace is nu ook lokaal te downloaden. En dit heeft zeker wat extra plus punten

Via de pagina:

http://support.brother.com/g/b/midlink_countrylanguage.aspx?lang=nl&site=pc&type3=10305&orglang=nl&targetpage=18#region

Kun je de software voor (Helaas alleen Windows) downloaden. De installatie gaat vrij simpel zoals we eigenlijk wel gewend zijn.

De Software zelf heeft wat weg van Canvas zoals we gewend zijn maar er zitten paar extra menu opties bij en sommige functies heten net even anders.

Meest opvallende aanpassing:

– Je kunt nu gebruik maken van alle lettertypes die op je pc zijn geïnstalleerd.

– Je hebt de mogelijkheid om alle lagen te zien, Lagen in en uit te schakelen en zichtbaar en onzichtbaar te zetten.

De rest van de functies lijken default te zijn en bieden nog geen extra opties voor de pc gebruikers. Maar ik vermoed dat dit snel zal veranderen. Een grote plus punt natuurlijk is dat we niet meer zo afhankelijk zijn van het Netwerk van Brother.

**Let op, een design overbrengen via WIFI, gaat nog altijd via het Brother Netwerk dus mochten ze storing hebben dan kan dit nog wel effect hebben op het versturen**

Hieronder een korte introductie van de software!

 

Nederlandse uitleg van Brother ScanNCut CanvasWorkspace lokaal op Youtube

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Richard

  Ik gebruik de pc versie nu enkele dagen. het heeft zeker zo zijn pluspunten en het werkt best wel prettig maar het allergrootste min punt is dat de pc versie geen mogelijkheid bied om alle snijlijnen of tekenlijnen in een keer zichtbaar of onzichtbaar te maken. In de pc versie moet je alles apart aanklikken om te zien of het een teken of snijlijn is, erg nadelig als je vaak met complexe patronen werkt waarin zowel getekend als gesneden word. Heb al gezocht of ik ergens feedback achter kan laten maar Brother is daar niet zo van denk ik.

  1. Carretje

   Ik denk als je feed back aan brother wilt geven dat je beste rechtreeks met Brother NL contact moet opnemen. Brother heeft nog wel wat te verbeteren vind ik. Maar het is eenbegin he.

 2. G. Rink

  Als ik de vernieuwde canvasworkspace programma installeer wat gebeurt er dan met mijn projecten die ik heb opgeslagen in brother scan n cut
  met vriendelijke groet Jankie Rink

  1. Carretje

   Deze blijven gewoon beschikbaar via de online versie. Maar zijn via de lokale installatie ook beschikbaar via het “eerste icoontje” In je navigatie.
   Je kunt zelfs bij alle projecten van Brother. *LET op, Je moet nog steeds internet connectie hebben om de software goed te gebruiken.

 3. Peter Urlings

  Kun je in Canvasworkspace ook kiezen voor de grotere mat zodat je grotere ontwerpen kunt maken?
  Ik zie alleen de standaard mat maat.

  1. Carretje

   Dat kan, OP de zelfde plaats Als waar je de Ïnches om zet naar Millimeters.
   In de rechter navigatie. Het laatste icoontje.

 4. Jacq Knutsel

  Een vraag wil graag een groter patroon maken dan 60 bij 30 kan dat met work space

  1. Carretje

   Nee en ja. Brother ondersteund geen grotere designs dan 60×30 en dan heb je wel de grote mat ook nodig.
   Een optie is een rol feeder, Maar dan moet je wel de nieuwste machine hebben en de rol feder. En nog blijft je design altijd max 30 breed.
   Een andere optie kan zijn is alles aan elkaar puzzelen. Dat is wel pitting maar mogelijk een optie als echt groter moet zijn

Geef een reactie