Product Review – Tim Holtze Stempel platform, Nooit meer halve stempels!

Vorige jaar bij de crea weekend heb ik van Tim holtze het stempel platform mee genomen. En ik realiseerde mij dat ik nog nooit een product review had gedaan van deze stempel platform.

En eigenlijk is dat best raar want met dit ding kun je gewoon zorgen dat elke stempel perfect er uit komt. Dit platform is bedoeld om dus meerdere keren op precies de zelfde plaats een Stempel te zetten. Dus mocht je stempel niet in één keer dekken. Wat nog wel eens gebeurt met die van AlieExpress. Dan kun je nu zorgen dat je hem wel dekkend krijgt.

Ik kan eigenlijk niet meer zonder mijn stempel platform. Hij mag wel prijzig zijn maar voor mensen die veel stempelen is hij echt on misbaar!

Product Review – Tim Holtze Stempel platform, Nooit meer halve stempels!

Dit bericht heeft 2 reacties.

    1. Carretje

      Misti is ook super inderdaad. Moet wel zeggen dat die wel moeilijker te vinden was voor mij.

Geef een reactie