Je bekijkt nu Stoer lijn Design maken in Brother Canvas Workspace

Vandaag laat ik zien hoe je dit Lijn design simpel zelf kunt maken in Brother canvas workspace. Gebruik je liever Sure cut a lot, of Silhouette studio. Geen probleem dit principe werkt daar ook. Zelf in Inkscape kun je dit maken!

Eigenlijk heb je maar twee dingen nodig de Tekst tool en de mogelijkheid om vierkanten op je mat te zetten. Let op dat je bij je text wel blok letters en hoofdletters gebruikt. Anders word het een beetje lastig. Maar verder ga rust je gang met je favoriete lettertype

Geen zin in het zelf te maken? Bestel dan gratis de file

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Yvonne

    Wat handig, zo fijn duidelijk filmpje! Als beginner helpt mij dat goed om steeds meer uit te proberen!

  2. gerda robberecht

    Ik vind het reuze fijn om dit alles met ons te delen in een video.

  3. esmé singelenberg

    makkelijk te volgen, dank je wel

Geef een reactie