Beschrijving

Nieuw en wil je leren hoe je met Canvas workspace moet werken? Dan is dit je kans.
In deze workshop gaan we uitgebreid kijken naar het gebruik van Canvas workspace en hoe je je eigen design kan maken.

Kennis niveau: Laag – Je hebt geen ervaring nodig voor deze workshop. – Het is wel handig als je Canvas al  geïnstalleerd hebt.

Datum: 04-02-2023
Tijd: 10.00 tot 12.30
Kosten: € 7,50

Wat ga je leren

Canvas Workspace is het software pakket wat Brother gebruikt om je Scan Cut snijmachine aan te sturen. Met deze software heb je de mogelijkheid om zelf designs te maken om naar je machine te sturen. En los te gaan met je eigen fantasie.

Als je deze module hebt afgerond, weetje hoe je canvas workspace kunt gebruiken om een begin te maken aan het maken van eigen designs. Je bent bekend met de tools die hier voor nodig zijn in de software.

Wat zit er niet in

In deze module bespreken we niet hoe je je machine koppelt met Canvas workspace.
In deze module gaan we niet diep in op het traceren van afbeeldingen. (We zullen de tool wel kort bespreken).

Hoe werkt dit?

Deze workshop is online via een programma genaamd “Teams”. Teams is het standaard programma van Microsoft voor het volgen van Online meetings.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Hildegard

  Ik ben niet nieuw maar toch wil ik nog wat handelingen beter leren kennen zoals het maken van een meerkleurig figuur. Komt dit ook nog aan bod in een online workshop?
  Groetjes Hildegard Vispoel

  1. Carretje

   Nee, Meerkleurige designs maken adviseer ik sowieso om niet Canvas te gebruiken. Wil je toch er meer van leren kun je beter de workshop volgen die over het traceren in Canvas gaat. Die workshop staat op dit moment nog niet gepland, maar ik vermoed dat deze de volgend workshop word, omdat het een logische vervolg is van de basis workshop. Dus hou na 04-02 de website in de gaten.
   Deze cursus is echt de basis.

Geef een reactie