Je bekijkt nu Online Cursus – Brother Canvas workspace – Basis instructie

Om jullie nog beter te kunnen helpen met het beheersen van jullie snijmachines werkt Master the creation nu samen met Udemy. Hier zullen wij een hoop cursussen gaan toevoegen! En dat allemaal gewoon in het Nederlands!

De eerste Cursus staat nu online! En profiteer meteen van een prachtige korting! Nu voor maar €9,99 in plaats van € 29,99

Actie gemist? Met code: 9BEE70D3C032154A877D krijg je nog tot 06-09 de korting!

(Vul deze bij in voor je de cursus toevoegt aan je winkelmandje)

Brother Canvas workspace – Basis instructie

Haal meer uit je Brother ScanNcut Snijmachine en volg deze basis Workshop voor Brother Canvas Workspace.

Wil je vrienden en familie ook uitnodigen voor deze workshop? Stuur dan deze onderstaande link naar ze door! Hiermee help je mij ontzettend!!

https://www.udemy.com/course/brother-canvas-workspace-basis-instructie/?referralCode=0616B569E5E418CC5CDF&persist_locale=&locale=nl_NL

Heb je de Cursus gevolgd? Vul dan even kort de Recensie in. Ook hiermee help je mij ontzettend!

Wat is Udemy

Udemy is een online platform waarop duizenden online cursussen. Dit platform is helemaal gericht op de cursist. De cursussen zijn gestructureerd en bestaan uit duidelijke stappen die je in je eigen tijd kunt volgen. Heb je tussentijds even geen tijd? Geen probleem. Nadat je de cursus hebt aangeschaft kun je op elk gewenst moment volgen en terug kijken!

Waarom niet skillshare?

Skillshare is nog een groot online platform waarop men cursussen kan vinden. Van uit master the creation hebben we heel bewust gekozen om (voor nu) alleen op Udemy de cursussen te gaan delen. Dit heeft een paar redenen:

  • Skillshare ondersteund geen Nederlands
  • Bij Skillshare moet je een Abonnement afsluiten, Waar udemy een vaste cursus prijs heeft met aantrekkelijke kortingen!
  • Als je een Cursus aanschaft bij Udemy dan blijft deze eigendom van de cursist.

Wat gebeurt er met de online cursussen op deze site?

De cursussen die nu online staan zullen vervangen worden voor die van Udemy. Wij zullen de komende tijd contact op nemen met de mensen die deze cursus al hadden aangeschaft. Zij krijgen gratis toegang tot de cursus op Udemy!

Geef een reactie