Je bekijkt nu Helaas stop Master The Creation

Dit jaar begin in met een hele lastige keuze. Al een poosje speelt het in mijn hoofd en het is nu de tijd om de knoop door te hakken.

Van af 31 Maart stop Master The Creation.

Waarom stoppen, hoor ik je denken? Eigenlijk is heel simpel. Toen ik begon was het een uit de hand gelopen hobby. Ik kreeg veel zelf voldoening van helpen van alle mensen en maken van alle designs. Maar de laatste twee jaar na het verlies van mijn oma en Vader in 1 maand lukt het mij niet zo goed meer om voldoening te krijgen. De site en maken van content kost mij meer energie dan dat het mij oplevert. En dat kan ik beter nu stoppen dan dat ik straks mensen on te vrede worden.

Hoe nu verder? Aller eerst. Alle mensen die, Nu een jaar abonnement hebben. Worden omgezet naar een permanente toegang.
Dat wil zeggen dat je toegang houd tot de content en de designs op de site zonder nog te hoeven te betalen.

Wil je ook toegang hebben tot alle content? Koop dan nog voor 31 december deze toegang. Tot die tijd kunnen we nog IDEAL betalingen ontvangen. Daarna kun je alleen nog toegang krijgen door een PayPal betaling.
In deze laatste twee maanden zal de prijs ook aangepast zijn van 15.95 voor €9.95

Alle video’s blijven gewoon op YouTube beschikbaar en ook de twee online cursussen op Udemy blijven online.

Aan einde van deze maand (Februari) zal er nog 1 Mega bundel op de site komen als dank voor al jullie lieve reacties en in zet gvan de afgelopen jaren. In deze bundel zullen design zitten, Van Mickey en vriendjes, Super Mario, Pusheen, Harry potter. En nog veel meer! Heb je nog ideeën? Laat het dan nu nog weten!

Ook heb ik nog een hele hoop USB’s over. Als jullie een leuke actie weten wat ik hier nog mee kan doen dan hoor ik het graag.

Nogmaals wil ik jullie allemaal bedankten. Zonder jullie was deze site nooit zoon groot succes geweest. En heb ik veel van jullie ook mogen leren. En wie weet pak ik over een paar jaar de draad weer op.

Groetjes

Carina Ruijsch – Kerzaan

Master the Creation

Dit bericht heeft 37 reacties

 1. Willie de Vos

  Hallo Carina, allereerst alsnog gecondoleerd met je vader en Oma.
  Ik wens je heel veel sterkte om dit verlies te verwerken en een plekje in je hart te geven.

  En Carina, bedankt voor alle designs en alles wat ik geleerd heb van jou.
  Je bent een topper!

  Hartelijke groetjes Willie

 2. brakb

  hoi
  Jammer maar je moet altijd kiezen voor je eigen geluk
  en misschien usb met alle leuke svg files?

Geef een reactie