Ow wat wilde ik die snij sjablonen graag hebben. Van de snijmallen die een vierkant of rondje uit snijd met daar bij een soort van stitch rand. Het geeft net wat extra’s aan je kaart. En je kunt het ook wel zelf tekenen om met een hobby mesje snijen. Maar met de ScanNcut canvas program maak je een template in een handomdraai.

In de youtube video vind je alle informatie die je nodig hebt om deze files zelf te maken. Ben je beetje lui 🙂 download dan de files gratis en zonder reclame

circel  –  vierkant

Youtube uitleg:

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Tiffany

  Bedankt voor je tutorial en bijbehorende foto! Nergens op internet kon ik een foto vinden van hoe het er op papier uit kwam te zien. Dit is zo mooi! Het lijkt echt op het effect wat je krijgt met bijv. De lawn fawn dies. Bedankt!!

  1. Carretje

   Hey Tiffany, Zoals aan gegeven in mij mail. Komt het resultaat er wel iets anders uit te zien dan dure snij sjablonen. Maar persoonlijk vind ik het net genoeg.

   Check even deze vervolg blog

Geef een reactie