diagonale Scanncut kaart voor de brother ScanNcut

Bij de Action en andere hobby winkels :), kun je prachtige papier blokken kopen van 30×15 cm. Van deze karton kun je natuurlijk prachtige vierkante kaarten maken. Maar het is ook mogelijk om een diagonale venster kaart temaken zoals in de afbeelding getoont. Door de ScanNcut kaart meteen te downloaden kun je direct er mee aan de slag.

Deze kaart oogt heel chic en kan natuurlijk voor elke gelegenheid worden gedecoreerd worden. Door andere kleuren te gebruiken krijg je meteen een andere look en feel aan de kaart. Ik heb hem zelf nog niet uit geprobeert op mijn ScanNCut. Maar ik vermoed dat hij aardig goed is.

Gratis ScanNcut Kaart file

De file zelf is op zich vrij simpel te maken in Scanncut Canvas. Maar ik zal jullie natuurlijk blij maken met de Gratis file zodat je zelf geen moeite meer hoeft te doen.

UPDATE: 30-11-2016

Nu ik mijn machine heb. Heb ik voor jullie de kaart geperfectioneerd. Deze sluit perfect aan! Download hier onder de nieuwste fcm file.

Diagonale venster ScanNcut kaart – Verbeterde versie

 

Youtube filmpjes:

2 antwoorden op “Diagonale Venster ScanNcut Kaart – plus gratis snij file”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *