Je bekijkt nu Svg File maken met Photoshop Shapes en deze inladen – Plus gratis ‘Over The edge’ snij file
Het is mogelijk om photoshop shapes als SVG op te slaan en in te laden in canvas

Toen ik door had dat je alle shapes die je hebt in Photoshop kunt om zetten daar Canvas was ik door de dollen heen! Het geeft zo veel mogelijkheden. En er zijn online zoveel shapes te vinden. Er komt geen einde meer aan alle mogelijkheden. En ik weet meteen weer waarom in heb gekozen voor Brother. Niks betalen voor mijn files. Gewoon zelf krea zijn zonder beperkingen.

Persoonlijk gebruik ik nog Photoshop cs3 en heb ik Illustrator nodig om me files te kunnen opslaan als SVG files. Dat is wat onpraktisch maar het stelt ook weer niet al te veel voor. Bekijk het filmpje hier onder maar. En natuurlijk deel ik mijn resultaat weer met jullie!

Download hier de Gratis FCM file voor jouw snij machine.

Nederlande uitleg – Svg File maken met Photoshop Shapes en deze inladen – Brother ScanNcut Canvas op Youtube

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Thea

  Welke Gratis Photoshop kan ik de beste downlode er staat er zo veel.

  bij deze al vast bedankt.

  Groetjes Thea Alles

  tm.alles.55@gmail.com

  1. Carretje

   Gratis Photoshop? sorry maar photoshop is nooit gratis. On in iedergeval is dan een tijdelijke licentie.

Geef een reactie