Je bekijkt nu Spectrum noir Sparkle – Glitter pen vergelijking Spectrum noir vs. Wink of stella – Product review
De spectrum noir Sparkle glitter pen

Ik was op zoek naar nog een leuke give away en ik was gek op mijn wink of Stella. Nu was deze vanwegen de kerst overal uit verkocht. En kreeg ik een tip van Margo webshop om de spectrum Noir Sparkle eens te proberen.

Deze pennen heb ik in een set van 3 gekocht. Ik begrijp niet zo goed waarom Spectrum Noir ze in 3 pakken verkoopt. Meestal heb je er maar één nodig. Maar goed voor mijn give away die spoedig volgt kwam het prima uit. Ze kosten 12.95 bij Margo en er komt een zeer geringe verzend kosten bij. Dus helemaal top. Waar bij de wink of stella meestal 5 tot 6 euro per stuk is los.

De pennen zelf kijken extreem veel op elkaar. De systeem werkt het zelfde. De pennen zijn met een soort ring geseald en met lichte knijp funtie begint de glitter te lopen. Het grootste verschil vind ik tussen de twee is de brush punt. Spectrum noir is duidelijk groter en grover als de wink of stella. De kleur van de glitter en hoe deze opdroogd is echt nagenoeg het zelfde.

Over het geheel ben ik echt super blij met deze pennen. Ze doen ABSOLUUT NIET onder de wink of stella.

Wil je ook één van deze pennen winnen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of aboneer je op mijn Youtube kanaal en ik hou jullie op de hoogte hoe en waneer je er 1 van de 2! kunt winnen.

 

Dit bericht heeft één reactie

Geef een antwoord