Quickie Gleu pen – kleine papieren figuurtjes vast plakken – Product review
De quickie gleu pen om kleine onderdelen snel te plakken

Vandaag in de review de Quickie Gleu pen. Waar mee je kleine dingetjes precies mee kunt vast plakken. Wil je er ook één? Dat kan! Want ik geef er ook één weg. Aboneer je snel gratis op mijn nieuwsbrief of op mijn Youtube kanaal. En we houden je op de hoogte van deze give away!

Gekocht bij: webshopmargo voor 2.95. Wat opzich redelijke prijs is. Je ziet ze koms voor net boven de 2 euro maar met verzendkosten mee gerekend is deze webshop zeer goed!

De pen zelf komt in een plastice verpakking, en is eigenlijk gewoon een “Gel” pen. Hij is erg dun maar licht niet slecht in de hand. Je kunt er dus prima mee schrijven. De lijm vloeit er redelijk en egaal uit dus als je hem gebruikt als schrijf pen voor glitter of emobossing poeder dan verwacht ik een zeer goed resulaat.

Het is nog lastig te zeggen of hij uitdroogt of snel op gaat gezien ik hem natuurlijk pas net heb. Maar ik vermoed dat hij redelijk lang mee zal gaan. En net als normale lijm is het een kwestie van de dop er goed op houden. Wel denk ik dat verstandig is al hij een poosje heeft gelegen hem eerst even op een rest stukje papier weer op gang te helpen.

De pen werkt niet op grote oppervlaktes daar voor komt er te wijnig lijn voor uit. Maar voor kleien stukjes is hij top. Let op de inkt is blauw wat er uit komt maar droogt helder op. En hij droogt heel heel snel. Ik denk dat binnen 2 minuten de lijn is uitgedroogd. Dus als je een grooter iets doet probeer het dan op te delen in etapes.

Overal ben ik zeker blij me mijn pen. Ik heb nog geen glitter uit geprobeert maar ik denk dat hij daar hemaal uit muntent voor is.

Hieronder mijn eerste gepruts met de pen.

 

Dit bericht heeft 2 reacties.

Geef een reactie