verrassings schuifkaart – met gratis FCM file
Verassing schuifkaart

Vandaag weer eens een gratis snij Sjabloon van mij. Ik ben even aan puzzelen geweest op basis van wat YouTube filmpjes die ik zag van een verassings schuifkaart en heb dit design gemaakt voor een mijn versie van de schuifkaart. De kaart heeft een verborgen vlak die te voorschijn komt als je de kaart naar opzij trekt.

In theorie zou je deze kaart ook wel kunnen maken zonder je Scan N cut machine maar we hebben nu eenmaal een machine die voor ons kan snijden dus dan moeten we ook maar hem het werk laten doen, toch? De kaart in elkaar zetten leg ik hier onder uit in me filmpje. Als hem eenmaal door heb is hij heel snel in elkaar te zetten. En kun je hem snel reporduceren.

Het gratis snij bestand kan zo in je Scan N Cut machine worden geladen. Het hoeft niet (,maar kan wel) worden bewerkt in canvas.

Wat heb je nodig:

  • 2x desing papier van 21×15 cm
  • 1x een rest stukje papier om in het schuif gedeelte te leggen. Ik adviseer een niet te druk papier te nemen gezien je hier je groet of wens op wilt gaan zetten.

En verder versiering naar wens natuurlijk.

Download de FCM snij Sjabloon: Schuifkaart

Heb je problemen, met het bestand of heb je uitleg nodig hoe je dit bestand kunt gebruiken. Volg dan deze handleiding

Nederlandse uitleg van het maken van een schuif kaart op YouTube:

Geef een antwoord