Graveerset van Creaplot voor Brother ScanNCut – Product unboxing
Graveer-navulset

Via Creaplot heb ik deze prachtige Graveer aanvullingset voor Brother ScanNCut cadeau gekregen om samen met jullie uit te proberen. Met deze set kun je in “zachtere” metalen graveren door gebruik te maken van de ScanNCut teken functionaliteit en de universele penhouder. Wat tot prachtige gepersonaliseerde sleutelhangers, naamplaatjes, kettinghangertjes, ect, ect, kan leiden.

In de pakket die ik heb ontvangen word het volgende geleverd.

  • 2 graveerpennen (Twee verschillende maten!)
  • 5 Aluminium platen 30 x 20 cm
  • 4 name tags (incl. ketting)
  • 2 hartvormige hangers
  • 2 ronde hangers
  • 2 aluminium cards

De set is te koop voor 49.99 op de website van Creaplot. In eerste instantie klinkt dat als best veel. Maar als je rond gaat kijken wat deze materialen zouden kosten zou je ze zelf aanschaffen dan valt het best mee. Metalen zoals Aluminium zijn nog behoorlijk prijzig. En deze onderdelen werken gegarandeerd met jouw machine. Plus de graveer pennen zijn zo gemaakt dat ze goed in de penhouder van Scan N Cut passen. Dus geen tape of wat meer nodig.

https://www.creaplot.nl/product/aanvullingset-graveren/#sthash.EjqzJC3o.dpuf

Let op. De boven genoemde set bevat niet de universele penhouder. Deze heb je wel nodig wil je gebruik maken van de graveer pennen! Heb je hem nog niet? Bestel dan deze set. Daar zit hij meteen bij in!

https://www.creaplot.nl/product/graveer-starterskit-brother-scanncut/

Nederlandse uitleg Graveerset van Creaplot voor Brother ScanNCut – Product unboxing op Youtube

 

 

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie