Je bekijkt nu Calortrans Hobbycraft Pers – Product review met kortingsactie bij Creaplot

Vandaag mag ik de Calortrans Hobbycraft pers uit proberen. Deze A4 pers is super handzaam en makkelijk in gebruik! Wat wil je nog meer als thuis plotter?

Via Creaplot heb ik deze kleine hobby pers om eens te kijken of een pers ook voor mij wat is. En ik ben echt genaamd verrast door deze kleine maar super handige pers. En dat voor maar 199 euro!

Ik pers niet zo heel vaak iets, en wou eigenlijk ook geen hele grote bedragen uitgeven aan zoom grote lompe pers. Ik kan me voorstellen dat zoon groot oppervlakte handig is. Maar het ding neemt ook best veel ruimte in beslag. Deze pers daar in tegen is zeer compact en kost niet veel kracht om open en dicht te doen. Daarnaast is het instellen echt appeltje eitje. Met 3 knoppen kan je bijna niks verkeerd doen.

Je hoeft ook niet heel veel druk uit te oefenen op de pers, Wel word geadviseerd om bij wat dikker materiaal iets van druk uit te oefenen op de hendel.

Bij mijn pers heb ik een Teflon sheet gebruikt om mijn pers en materiaal te beschermen. En als je toch bezig bent is een Teflon kussen ook niet onverstandig om aan te schaffen.

Waarom een calortrans pers? In tegenstelling tot andere persen in de lage prijsklasse. Is de hobbycraft een echt nederlands ontwerp en zijn alleen de beste materialen gekozen. Dit zorgt er voor dat je jarenlang gemakkelijk opdrukken kan maken zonder dat de pers om de havenklap problemen heeft. Ook garanderen deze materialen dat de plaat kaars recht is en de temperatuur goed verdeeld wordt over de plaat. Hierdoor heb je dus altijd een goede opdruk, iedere keer weer 😊

Ben je ook enthousiast van deze pers? Dan mag ik je een super leuk aanbod doen van Creaplot!

Bestel voor de feestdagen de pers en krijg 20 euro korting! De prijs komt dan uit op 179 euro.

Deze korting krijg je door de volgende code in te vullen bij je winkelmandje:

greenartkorting2017

Bekijk hier onder de unboxing van de Calortrans hobbycraft pers en het gebruik er van.

Nederlandse uitleg Colartrans Hobbycraft Pers – Product review op YouTube

Dit bericht heeft één reactie

  1. Ria Tops

    Geld de aktie voor de pers nog?

Geef een reactie