Je bekijkt nu Over the Edge Klok kaart

Special voor mijn Patreons deze prachtig over the edge klok kaart.

De kaart is niet alleen voor kerst en oud en nieuw te gebruiken, nee hij is ook super leuk als trouwkaart of verjaardagskaart te gebruiken. De wijzers worden los gesneden, Dus kunnen op elke tijd stip geplaatst worden!

Het design is met de hand gemaakt en helemaal uniek! En mag op elke gewenste manier gebruikt worden.

Hij is niet heel ingewikkeld. In de uitleg hier onder leg ik uit hoe ik de kaart heb gemaakt.

Ben je blij met alle gratis files? Denk er dan ook eens over na om een kleine donatie te doen. Van deze donaties houden wij de site in stand en kunnen we nog meer leuke projecten mogelijk maken! Ook 1 a 2 euro’s zijn altijd welkom!

Wat heb je nodig voor de kaart:

 • Stevig karton voor de basis kaart
 • Design karton voor de binnenkant van de kaart
 • Lijm
 • De snij file hier onder

 

 

Nederlandse uitleg Over the Edge Ster kaart op Youtube

Dit design is “Gratis” voor leden met een abonnement .
Nog geen lid? Word dit dan gauw! Dan maak je meteen kans op leuke prijzen en kun je alle designs uit de webshop gratis downloaden en je krijgt toegang tot Exclusieve leden designs.

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Fini

  Hoi Carina,

  wat heb je weer een mooi design gemaakt! Dank je wel.

  Dat lijmflesje lijkt me ook heel handig. Waar komt dat vandaan?

  Groetjes en fijne Feestdagen van Jan en mij

 2. Ineke Berg

  Hoi Carina

  leuke bestanden maak je. Ik me aangemeld voor je nieuwsbrief. Ik dacht dat ik dan het bestand van de klok zou krijgen. Ik kreeg een ander bestand. Heb ik het verkeerd begrepen? Zo ja dan moet ik het bestand kopen.

  groet Ineke

  1. Carretje

   Als je je inschrijft krijg je toegang tot alle exclusieve desigms. Gebruik de link in de welkoms mail.

 3. gerda robberecht

  Heel mooie kaart, maar waarom 4 wijzers?

  1. Carretje

   Zo kun je de kaart een persoonlijk tintje geven. Degene die je niet wilt gooi je gewoon weg.

Geef een antwoord