Special voor mijn Patreons deze prachtig over the edge klok kaart.

De kaart is niet alleen voor kerst en oud en nieuw te gebruiken, nee hij is ook super leuk als trouwkaart of verjaardagskaart te gebruiken. De wijzers worden los gesneden, Dus kunnen op elke tijd stip geplaatst worden!

Het design is met de hand gemaakt en helemaal uniek! En mag op elke gewenste manier gebruikt worden.

Hij is niet heel ingewikkeld. In de uitleg hier onder leg ik uit hoe ik de kaart heb gemaakt.

Ben je blij met alle gratis files? Denk er dan ook eens over na om een kleine donatie te doen. Van deze donaties houden wij de site in stand en kunnen we nog meer leuke projecten mogelijk maken! Ook 1 a 2 euro’s zijn altijd welkom!

Wat heb je nodig voor de kaart:

 • Stevig karton voor de basis kaart
 • Design karton voor de binnenkant van de kaart
 • Lijm
 • De snij file hier onder

Downloads:

Deze content is alleen beschikbaar voor Master the creation leden. Wil je toegang? Help ons dan en word ook lid! Al lid? Log dan in om de content te bekijken

Geen zin om lid te worden? De kaart is ook gewoon los te koop 

Nederlandse uitleg Over the Edge Ster kaart op Youtube

7 antwoorden op “Over the Edge Klok kaart – met snij file voor Leden”

 1. Hoi Carina,

  wat heb je weer een mooi design gemaakt! Dank je wel.

  Dat lijmflesje lijkt me ook heel handig. Waar komt dat vandaan?

  Groetjes en fijne Feestdagen van Jan en mij

 2. Hoi Carina

  leuke bestanden maak je. Ik me aangemeld voor je nieuwsbrief. Ik dacht dat ik dan het bestand van de klok zou krijgen. Ik kreeg een ander bestand. Heb ik het verkeerd begrepen? Zo ja dan moet ik het bestand kopen.

  groet Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *