Je bekijkt nu Make-up Koker van AliExpress met Vinyl beplakken – Silhouete

Op AliExpress kun je zo veel leuke dingen kopen op te personaliseren. Wat dat je van deze Make-up koker. Voor nog geen €1, 30 en klein beetje vinyl heb je een super leuk gepersonaliseerd cadeautje. Vandaag gebruiken we Silhouette studio om een mooie tekst te maken en de Silhouette Cameo 3 om het uit te snijden.

*Bestel hier je Make up koker. Ze zijn in 5 kleuren te verkrijgen.  In de koker zitten 5 kleine make-up kwastjes in de zelfde kleur tint als de koker.
*(Let op, de Prijs kan afwijken. Afhankelijk van wanneer je besteld. Je product word van uit China verstuurd. Dus de verzend tijd kan behoorlijk oplopen. (Tot wel 2 maanden!), Mocht een product niet aan zijn gekomen in 2 maanden neem dan contact op met de verkoper. )

Wat heb je nodig:

  • Een make-up koker
  • Een klein stukje vinyl, je kunt hier prima je restjes voor gebruiken!
  • Een pel haak
  • Een klein stukje transfer folie

Volg de instructies in de video voor het maken van de tekst en het snijden. Wil je weten hoe je dit doet met een Brother ScanNCut. Bekijk dan deze video

Geef een antwoord