Dan is het 1 januari. Een nieuw jaar. En we binnen goed. Deze designs zijn op verzoek van jullie gemaakt! Wil je op de hoogte blijven of ideeën aanbrengen? Neem dan ook een kijkje in onze Facebook groep.

Deze slogans zijn recht van uit jullie hart en kunnen volledig worden gebruikt aangepast en verkocht worden als voltooid project. (Let op enkele designs kunnen alleen met een Pen tool worden gebruikt omdat het Single letter fonts zijn of gewoon te smal

Downloads:

Deze content is alleen beschikbaar voor Master the creation leden. Wil je toegang? Help ons dan en word ook lid! Al lid? Log dan in om de content te bekijken

5 antwoorden op “Slogans voor flex vinyl en teken projecten leden bestand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *