Een mini AliExpress shop vlog voor jullie. Waar in ik een alternatief toon voor de veel te duren en soms niet werkende pelhaken. En een mooie optie om je werkgebied goed schoon te maken met een prullenbak ring?!.

Ik ben nog altijd weg van AliExpress. Simpele producten voor klein prijs je en toch zo handig. Vandaag heb ik twee producten. Namelijk Tandarts haken. En een nagellak ring houder.

De tandarts haken zijn de goedkope alternatief voor de soms veel te duren pelhaken. Vooral die van Brother is niet oké. Volgens mij is die zelfs 15 euro en mist een mooi scherpen punt. Deze pelhaken kwamen in een set van 10 voor ongeveer €1,50. En er zitten zelfs 2 kanten aan. De punten zijn goed scherp waar door je goed door flex en vinyl kunt prikken om het op te pakken. (Zelfs glitter is goed te doen!!)

Bestel de Haken hier: http://s.click.aliexpress.com/e/cgC9yYHL

De ring kreeg ik als tip mee op Facebook. En ik moet zeggen sinds ik ze heb gebruik is ze elke keer weer. De ring is bedoeld om een potje nagellak in te klemmen. Maar je kunt er ook prima stukjes flex en vinyl in stoppen. Het schoonmaken is makkelijker omdat het materiaal heel soepel en buigzaam is. Het voelt dus ook best fijn om de vingers. Ik vond het erg meevallen met de hinder als je aan werk bent. Maar de gleufjes zijn echt super handig om je haak snel schoon te maken. En je hebt nooit meer restjes overal liggen!.

Bestel de ring hier: http://s.click.aliexpress.com/e/bq4lyT7L

Geef een antwoord