Je bekijkt nu Unboxing van de Brother Innovis-V3 limited edition

Een wens van mij was al jaren om een Borduurmachine te kopen. En na wat mislukte pogingen heb ik hem dan nu eindelijk. Mijn eigen borduurmachine.

Ik heb voor deze machine gekozen om dat ik een huis tuin een keuken machine wilde die zo groot mogelijk werk gebied heeft.
En met een maximaal werk gebied van 20×30 is deze het grootste op de markt die nog “Betaalbaar” is. Dat is relatief want het kost je nog 2500 euro om zoon machine als dit aan te schaffen. Maar dan heb je ook wat.

Vandaag gaan we hem uitpakken. En de komende tijd gaan we hem gebruiken. Ik neem jullie mee in mijn leer proces om met deze machine te gebruiken. Dus wil je meer weten over borduren. Hou de site en youtube in de gaten.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Jacqueline Uittenbogaard

  Hai Carina, geweldig! Ik heb drie maanden geleden m’n Scan n Cut gekocht en ik ben er helemaal gek mee. Vorige week hebben wij ook de stap naar een naai/borduurmachine gezet. Ik heb een tweedehands gekocht, een Brother Innov-is 1e. Geweldig mooi. Weer een hoop nieuwe dingen om te leren. ook PE-design 11 (tegen een heel wat betere prijs dan in de winkel, gelukkig). Dus ik ga je filmpjes in de gaten houden.

  Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
  Jacqueline

  1. Carretje

   Hey Jacueline! Leuk om te zien dat dat er animo is voor borduren. De eerste video’s volgen deze week!

 2. Jan

  Hai Carina
  Ik ben nog even aan het twijfelen, tussen een 800e en een V3 omdat ik alleen weet dat de V3 4cm grotere ramen heeft, maar voor de rest weet ik niet wat er meer voordelen zijn tegenover de 800e
  Ik vind de uitleg super die je geeft, deze wereld is compleet nieuw voor mij, maar je bent 1 van de weinige die duidelijke uitleg geeft.
  Verdere had ik nog een vraag, over het design 11 software kan je dat ook in combi gebruiken met je scancut 1200 voor ontwerpen enzo??

Geef een antwoord