Een wens van mij was al jaren om een Borduurmachine te kopen. En na wat mislukte pogingen heb ik hem dan nu eindelijk. Mijn eigen borduurmachine.

Ik heb voor deze machine gekozen om dat ik een huis tuin een keuken machine wilde die zo groot mogelijk werk gebied heeft.
En met een maximaal werk gebied van 20×30 is deze het grootste op de markt die nog “Betaalbaar” is. Dat is relatief want het kost je nog 2500 euro om zoon machine als dit aan te schaffen. Maar dan heb je ook wat.

Vandaag gaan we hem uitpakken. En de komende tijd gaan we hem gebruiken. Ik neem jullie mee in mijn leer proces om met deze machine te gebruiken. Dus wil je meer weten over borduren. Hou de site en youtube in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *