Een wens van mij was al jaren om een Borduurmachine te kopen. En na wat mislukte pogingen heb ik hem dan nu eindelijk. Mijn eigen borduurmachine.

Ik heb voor deze machine gekozen om dat ik een huis tuin een keuken machine wilde die zo groot mogelijk werk gebied heeft.
En met een maximaal werk gebied van 20×30 is deze het grootste op de markt die nog “Betaalbaar” is. Dat is relatief want het kost je nog 2500 euro om zoon machine als dit aan te schaffen. Maar dan heb je ook wat.

Vandaag gaan we hem uitpakken. En de komende tijd gaan we hem gebruiken. Ik neem jullie mee in mijn leer proces om met deze machine te gebruiken. Dus wil je meer weten over borduren. Hou de site en youtube in de gaten.

2 antwoorden op “Unboxing van de Brother Innovis-V3 limited edition”

  1. Hai Carina, geweldig! Ik heb drie maanden geleden m’n Scan n Cut gekocht en ik ben er helemaal gek mee. Vorige week hebben wij ook de stap naar een naai/borduurmachine gezet. Ik heb een tweedehands gekocht, een Brother Innov-is 1e. Geweldig mooi. Weer een hoop nieuwe dingen om te leren. ook PE-design 11 (tegen een heel wat betere prijs dan in de winkel, gelukkig). Dus ik ga je filmpjes in de gaten houden.

    Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
    Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *