2 antwoorden op “Standaard design met Borduurmachine borduren – Inspannen van draad voor Brother Innovis – v3”

 1. Hai Carina, leuk filmpje. We lopen beetje synchroon, leuk is het he? Ik pik wel je tip van het vastzetten van de klos op, ik zette dat kapje achterstevoren, dus had inderdaad wat last bij grote klossen dat de draad vast kwam te zitten. Nooit aan dat gekke kapje gedacht! Ik scoor trouwens m’n garen op marktplaats, van mensen die stoppen met de hobby. Haal je werelddeals vandaan. Ik zou graag het filmpje van de tas zien ook, als je in de gelegenheid bent. Veel succes ermee! Groetjes, Jacqueline

  1. Hey! Das leuk om te horen. Ik zal een poging doen de tas verder te filmen.
   Was de link trouwens vergeten. Dus als je wilt kun je hem hier vinden:
   https://shop.mybluprint.com/sewing/patterns/phoebe-bag/204430?SSAID=821867&sscid=51k3_52sob&sasClickId=51k3_52sob&cr_linkid=ShareASale_Banner_ShareASale&cr_maid=46579&cr_source=ShareASale&cr_medium=ShareASale
   Ik houw marktplaats in de gaten, maar ik kan ook via groothandel kopen 😀 dus heb wel een profeit daar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *