Je bekijkt nu Standaard design met Borduurmachine borduren – Inspannen van draad voor Brother Innovis – v3

Vandaag laat ik zien hoe je een standaard design kun borduren uit je borduurmachine. Ik laat zien hoe je de draad moet inspannen van de Brother Innovis v3. En hoe hoe je het design op de juiste plaats kunt zetten.

Download hier het gratis Patroon van de tas

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Jacqueline

    Hai Carina, leuk filmpje. We lopen beetje synchroon, leuk is het he? Ik pik wel je tip van het vastzetten van de klos op, ik zette dat kapje achterstevoren, dus had inderdaad wat last bij grote klossen dat de draad vast kwam te zitten. Nooit aan dat gekke kapje gedacht! Ik scoor trouwens m’n garen op marktplaats, van mensen die stoppen met de hobby. Haal je werelddeals vandaan. Ik zou graag het filmpje van de tas zien ook, als je in de gelegenheid bent. Veel succes ermee! Groetjes, Jacqueline

Geef een antwoord