Maak je eigen kerst ster met dit Sjabloon

Ok, ik weet het. Kerst is nog even weg. Maar de ster kan natuurlijk ook voor feestjes gebruikt worden. Maar met dit sjabloon maak je super snel je eigen 3d sterren. Super leuk om ook lichtjes in te doen!

Bekijk hier onder hoe ik loop te knoeien met lijm om de ster in elkaar te zetten. Jullie kunnen dat vast veel beter. 🙂

Dit design is “Gratis” voor leden met een abonnement .
Nog geen lid? Word dit dan gauw! Dan maak je meteen kans op leuke prijzen en kun je alle designs uit de webshop gratis downloaden en je krijgt toegang tot Exclusieve leden designs.

8 thoughts on “Maak je eigen kerst ster met dit Sjabloon

  1. Carina dit ziet er zoals steeds weer mooi uit en zoals je zegt “kerst is nog ver weg” maar het kan beter op tijd klaar liggen want december is zo is zo al een zeer drukke maand .

  2. Hallo Carina,
    Ik zie dat er in het filmpje een handmes wordt gebruikt bij de sdx1200.
    Nu wil ik die ook gaan gebruiken, maar het past niet in mijn machine(sdx1200).
    De achterkant is een stuk smaller. Is er voor de sdx1200 ook een handmes verkrijgbaar? Ik heb er 1 bij gekocht omdat ik het in een aantal filmpjes tegenkwam, niet wetende dat hij er anders uit zou zien. Werdt in de filmpjes niet vermeld.
    Vr groet, Netty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *