Ben je op zoek naar een profecionele en degelijke pers met groot werk gebied dan kan de ct 3838 II wel eens een goede optie zijn. Deze pers van Calortrans is echt super degelijk, smakelijk in te stellen en simpel in gebruik. Ik had al mijn Calartrans Hobbycraft a4 pers en ik vroeg mij af of een grotere pers niet handiger zou zijn.

De pers heeft een paar plus punten:

 • Met een werk gebied van 38×38 cm kun je snel grotere Designs persen
 • De instellingen zijn heel simepel. Je kunt de tijd, Warmte en aantal persen in stellen op de machine met display en met een draaiknop kun je de druk instellen. Geen geavanceerde schermen. Hij is gewoon super logisch en simpel
 • Door dat je de druk kun instellen word je flex nog beter op je project bevestig.
 • Bij is super stablier! Zelfs op mijn Ikea bureau geen hij geen kant op. Dus een stevige en duurzame pers!
 • Deze pers kan voor Sublimatie gebruikt worden. Let wel op dat je de druk echt volledig aandraait. Sublimatie heeft echt heel veel druk nodig!

Alleen maar plus punten? Nou niet helemaal. De pers was ook echt wel veel groter als een a4 pers. En omdat je de druk kan instellen heb je een hendel die je naar beneden moet trekken om te gaan persen. Voor mensen met een kleine ruimte kan deze pers nog best een sta in de weg zijn. En je tilt hem niet zo even van zijn plaats om hem ergens anders neer te zetten. Je moet echt een vast plekje krijgen in jouw hobby ruimte.

Conclussie. Wil je meer en groter persen? Dan is de ct 3838 II echt wel een goed pers om aan te schaffen. Heb je wat ruimte gebrek en pers je niet al te vaak denk dan eens na over de Calartrans Hobbycraft a4

6 antwoorden op “Product Review van de Transferpers Calortrans CT3838 II”

  1. JA dat kan ook. Maar met kleine kanttekening is dat de druk echt wel heel hoog gezet moet worden,Dus goed stevig de draaiknop aandraaien. En dan kun je prima sublimatie prints overbregnen.

   Mochten er andere vragen zijn laat het maar weten. Ik vond het een fijne pers. En als je wat groters zoekt dan is deze echt heel degelijk!

  1. Sorry dit? Als de vraag is of de pers ook geschikt is voor Glas werkt dan is het nee. Deze pers is alleen bedoeld voor Textiel producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *