Raamfolie Silver Frost Air Free snijden op een bredere maat dan 30 of 60 cm – Handleiding

Vandaag gaan we eens de Raamfolie Silver Frost Air Free uit proberen. En ik ben echt versteld hoe goed de ScanNCut dit materiaal kan snijden.

Mijn setting waren druk -9 en mes op 7. Natuurlijk gebruik ik wel een apart mesje voor flex en vinyl.

Ik moet zeggen dat mijn Brother scan N Cut als boter door heen sneed. Ook super kleine details. Het op brengen van het folie was wel een hoop gedoe maar dat ligt echt aan mij. Als het plakt dan zit het altijd overal aan behalve waar moet. Maar door de ondergrond eerst nat te maken met water is het nog aardig gelukt. En met een bank pasje poetste ik zo de lucht bubbels er onder vandaan.

Hierbij mijn uitleg. Ik wou meteen kijken of het lukt om breder te snijden dan de standaard mat. Mijn raam is namelijk 82 cm breed.

En ook dat is aardig goed gelukt. Door op de mat duidelijk streepjes te zetten waar tussen je stroom moet vallen kom je er wel mee weg.

Daarbij moet je strook natuurlijk “precies” overal even breed zij! En het is even prutsen om ze op de juiste plaats weer op je mat te krijgen maar ik moet zeggen dat ik eigenlijk goed te spreken was over hoe het er uit kwam!

Nederlandse uitleg Raamfolie Silver Frost Air Free snijden op een bredere maat dan 30 of 60 cm – Handleiding op YouTube

13 thoughts on “Raamfolie Silver Frost Air Free snijden op een bredere maat dan 30 of 60 cm – Handleiding

  1. Leuk filmpje, alleen is er weer bijna geen woord te verstaan van uw gesproken tekst, geluid van machine komt luid en duidelijk over. Heb al meerdere filmpjes van u bekeken en altijd het zelfde euvel, hoor een gemompel, luidsprekers van PC staan voluit, maar misschien doe ik iets fout.

    1. Beste Anje, Ik zal het in de gaten houden. Ik vergeet steeds dat ik bij de camera in de buurt moet praten om goed verstaanbaar te blijven. Excuses!

  2. Slim idee, maar snap (en kan het op het filmpje ook niet goed zien) hoe je dan het patroon op het schermpje zet zodat je in delen kan snijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *