Foto traceren voor jouw Snijmachine is nog nooit zo makkelijk geweest!

Deze video heeft heel lang op zich laten wachten. Ik wou dat het traceren van foto’s voor iedereen toegankelijk zou worden en nu met de website https://www.cutecutter.com is dit te realiseren. Je hebt alleen een goed duidelijke foto nodig. En het liefste met hoog contract. Verder is het beetje spelen met de settings en downloaden maar.

De SVG file die je opslaat kun je gewoon inladen in jouw favoriete programma zoals Inkscape, Silhoutte Studio (Business edition) of Brother Canvas Workspace. En hij is gereed om naar jouw machine te sturen en te gaan snijden.

De site is tot nu toe gratis, dus maak nog snel gebruik van deze optie!

10 thoughts on “Foto traceren voor jouw Snijmachine is nog nooit zo makkelijk geweest!

    1. Eigenlijk gewoon als dat je normaal zou doen. Alleen met Pellen moet je heel goed opletten wat je weg haalt. Tip daar bij is een lichtbak te gebruiken om de lijnen te zien waar je machine heeft gesneden.Verder is gewoon goed opletten

    1. Ik zou het handmatig toevoegen als deze toeveoged zou moeten worden. Zelf vond ik het niet storend en heb ik hem ook zonder die lijn geleverd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *