Je bekijkt nu Foto traceren voor jouw Snijmachine is nog nooit zo makkelijk geweest!

Deze video heeft heel lang op zich laten wachten. Ik wou dat het traceren van foto’s voor iedereen toegankelijk zou worden en nu met de website https://www.cutecutter.com is dit te realiseren. Je hebt alleen een goed duidelijke foto nodig. En het liefste met hoog contract. Verder is het beetje spelen met de settings en downloaden maar.

De SVG file die je opslaat kun je gewoon inladen in jouw favoriete programma zoals Inkscape, Silhoutte Studio (Business edition) of Brother Canvas Workspace. En hij is gereed om naar jouw machine te sturen en te gaan snijden.

De site is tot nu toe gratis, dus maak nog snel gebruik van deze optie!

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. streverke

  Dank je wel Carina, je bent top!

 2. Brigitte

  Carina bedankt
  Een vraagje hoe moet je een getraceerd foto snijden en hoe kan je dit juist pellen

  1. Carretje

   Eigenlijk gewoon als dat je normaal zou doen. Alleen met Pellen moet je heel goed opletten wat je weg haalt. Tip daar bij is een lichtbak te gebruiken om de lijnen te zien waar je machine heeft gesneden.Verder is gewoon goed opletten

 3. gerda robberecht

  Dikke 👍 voor jou. Nu nog de perfecte foto zoeken en proberen .💕

 4. Marion

  Als we jou niet hadden! Super dankjewel!

 5. Amber

  Hartelijk dank voor deze workshop. Vraagje. De buitenlijn van de linkeroor van de hond ontbreekt. Hoe kun je zien of/hoe hij die gaat snijden?

  1. Carretje

   Ik zou het handmatig toevoegen als deze toeveoged zou moeten worden. Zelf vond ik het niet storend en heb ik hem ook zonder die lijn geleverd

 6. geralda

  Wat geweldig Carina. Super uitgelegd in “jip en janneke”taal.

 7. Karin Hoeven

  Geweldig Carina, bedankt!!!

 8. Ann

  Heel leuke site en mooi resultaat! Maar hoe moet je vanuit my projects een bestand overbrengen naar Brother Canvasworkspace?

  1. Carretje

   Je kunt afbeelding van uit de website als SVG downloaden. In Canvas heb je in de linker navigatie een “SVG” knop. Hier kun je naar je opgeslagen document browsen.

Geef een reactie