Je bekijkt nu Brother Scanncut Rotary Auto Blade kit uit testen en beoordelen

In deze video gaan we samen kijken naar de Brother Scanncut Rotary Auto Blade kit. Is dit rol mes echt zo goed om stof mee te snijden met je Brother snijmachine? Wat is nu precies het verschil en is hij zijn geld waard?

Speciaal voor deze video heb ik twee Gratis Stof designs gemaakt. Deze kun je gratis bestellen en gebruiken.
Let op deze zijn niet getest voor de Silhouette machines maar de bestanden zijn wel beschikbaar

Dit mes heb ik gekocht omdat ik geïntrigeerd was door het concept. Ik zelf knip nooit meer stof. Ik gebruik nu altijd al een mes om mijn stof te snijden. En toen ik las dat Brother een Rolmes voor de machine had gemaakt wilde ik die natuurlijk meteen uit proberen.

Het mes kosten ongeveer 60 Euro en ik heb hem gekocht via Creaplot.
Hij is echter NU in de aanbieding voor rond de 50 Euro!

Ik heb nu twee Barbie broekjes, het jurkje en de uil gemaakt en ik moet zeggen ik ben zeer verast!
Bekijk gauw de video en kijk met mij mee!

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Hallo,
    Bedankt voor je filmpje met het roterend mes.
    Je maakte een opmerking om bij stof transfer folie te gebruiken ipv het groene vel voor stof. Zou je kunnen laten zien/vermelden hoe je dit dan doet? Ik werk alleen met stof (quilten) en maak nooit stickers ed dus weet ik daar niets van.
    Alvast bedankt,
    Vriendelijke groet, Titia Tebben

Geef een antwoord