Je bekijkt nu Maak samen met mij een doosje in Inkscape voor jouw Brother ScanNCut of Silhoutte snijmachine

Al een poos geen tutoiral gemaakt. Dus tijd voor een Master the mind video.

In deze video laat ik zien hoe ik dit schattige doosje maak in Inkscape en vervolgens gereed maak om met mij snijmachine te gaan snijden. Het is een “Master the Mind” video dus ik laat precies zien hoe ik te werk ga. Wat ik doe en welke stappen ik neem. Dit is wel een geavanceerde video! Dus geen beginners 🙂 Wil je wel net beginnen met Inkscape bijvoorbeeld? Kijk dan hier.

Geen zin om zelf iets te maken? Geen probleem het design is volledig gratis te bestellen.

Of kies een van deze doosjes!

Dit bericht heeft één reactie

  1. Fini

    Hallo Carina, wat leuk die doosjes! Ga ik zeker een keer maken, ook voor mijn bolletje wol!
    Groetjes van onderweg op vakantie.
    Fini

Geef een reactie