Je bekijkt nu Siser P.s. Lumen – Easyweed Glow in the Dark flex snijden

Een keer iets anders dan gewoon flex. Dit is Glow in the dark flex van Siser Ook wel P.s. Lumen genoemd. Deze flex laat zich eigenlijk precies zo verwerken als gewoon flex maar als je het licht uit doet dan straat je design je tegemoet.

Deze flex is onderandere te koop bij Decorabel – Bestel hier de Sisser p.s. Lumen Glow in the dark

Mocht je het design mooi vinden. Dit is niet een design van Master the creation, Maar van creative Fabrica. Een site waar heel veel mooie designs op staan en waar je voor klein prijsje van alles kunt vinden. Bestel hier het Design

Overal ben ik aangenaam verrast met het resultaat. – Op de foto is het design iets feller dan in werkelijkheid.

Instellingen:

  • 150°C
  • Medium Druk
  • 15 sec
  • Hot Peel
  • Max 40°C wassen

Geef een antwoord