Je bekijkt nu Live workshop 17 Dec. – Over the Edge kaart maken in Inkscape

Datum: 17 -12 -2022
Tijd: 10:00 – 12:30

Beschrijving

Al aan het spelen met Inkscape? En wil je nu eens ECHT een EIGEN design maken? Dan is deze workshop voor jouw. We gaan samen met elkaar een Over the edge kaart maken.

Kennis niveau: Gemiddeld – Minimaal moet je bekend zijn met de BASIS van Inkscape! Deze workshop is NIET te volgens voor mensen die geen ervaring in Inkscape hebben.
Wil je wel mee doen? Dan heb je nu nog de kans om de video te bestellen van de Vorige workshop waar in de Basis van Inkscape word uit uit gelegd.
(Bestel hem hier)

Wat ga je leren

Inkscape is een gratis tekenprogramma waarmee je veel meer kunt bereiken dan met Canvas of Studio. Het is een best technisch programma met een hoge leercurve maar als je hem onder de knie krijgt kun je er ook heel veel mee!

In deze workshop gaan we samen een Design maken voor een Over the edge kaart. Je leert welke tools ik gebruik om zoon design te maken. En waar je op moet letten.
Na deze workshop kun je zelf een over the edge kaart maken en deze voor eigen doeleinde gebruiken.

Voorbeelden

(Wat is een over the edge kaart? Zie hier voorbeelden)

Wat zit er niet in

In deze module gaan we niet in op het snijden zelf. Het zal zich puur richten op het maken van een Design in Inkscape.
Deze workshop gaan we ook niet uitgebreid in op het Traceren van afbeeldingen, Het zal wel ter spraken komen, Maar is niet het doel van deze workshop.

Hoe werkt dit?

Deze workshop is online via een programma genaamd “Teams”. Teams is het standaard programma van Microsoft voor het volgen van Online meetings.

Geef een reactie