Beschrijving

Beetje klaar met canvas Workspace en zijn beperkingen? Wil je meer halen uit zelf designs maken? Dan is deze workshop voor jou!
In deze workshop gaan we uitgebreid kijken naar SCAL of Sure Cuts A Lot. We praten over de standaard tools die er in zitten en maken een simpel design samen.

Kennis niveau: Laag – Je hebt geen kennis van Scal of Canvas nodig. We starten vanaf het begin!
– DEZE WORKSHOP HEEFT MAAR 8 PLAATSEN! VOL=VOL!
LET OP: De software van SCAL is niet gratis! Je kunt hem kopen via: https://www.creaplot.nl/product-categorie/snijsoftware/
Je kunt ook een trail versie van 30 dagen downloaden van die directe site; https://surecutsalot.com/software/software_scal.php

Wil je meer van de basiskennis van Canvas Workspace op doen? Bekijk dan de beschikbare Downloads van de andere workshops.

Wat ga je leren

In deze online workshop gaan we kijken naar hoe Scal in elkaar zit. We kijken naar de tools en gereedschappen.  We lopen samen door de menu en settings heen zodat je na deze workshop zelf al je eerste simpele design kunt gaan maken en naar je machine kunt sturen.

Wat zit er niet in

We gaan niet diep in op het “Traceren” In Scal. Het zal wel getoond worden waar zit maar er zal een aparte workshop zijn waar we in diepte er mee gaan werken.
Het werkelijk snijden van designs zal er niet in zitten.

Deze sessie vind plaats via Teams! Meer info onder aan deze pagina:  https://www.masterthecreation.nl/live-online-workshop/

Vorige workshop gemist?

Vorige Workshops gemist? Niet getreurd, de afgelopen workshops zijn opgenomen. En kunnen tegen betaling als nog worden gekocht en gedownload en onbeperkt worden gekeken. Bijde video’s duren langer als 2 uur!. Wees snel wat ze blijven niet voor altijd staan!.

Hoe werkt dit?

Deze workshop is online via een programma genaamd “Teams”. Teams is het standaard programma van Microsoft voor het volgen van Online meetings.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Mirjam

  Ik kan die dag echt niet maar ben erg geïnteresseerd in de workshop. Is het mogelijk deze toch te krijgen om later terug te kijken???

  1. Carretje

   De workshop wordt wel opgenomen als alle mensen die meedoen akkoord gaan dat ik dat ga doen.
   Na afloop is de workshop te koop via (Dit kan soms een dagje duren voor dat hij beschikbaar is):
   https://www.masterthecreation.nl/product-categorie/workshop-downloads/

   Na aanschaf krijg je een link naar de download en kun je de video lokaal opslaan dus geen reclame en onbeperkt kijken. De video blijft dus voor jezelf!

 2. Kerensa

  kan ik deze workshop nog aankopen? ik zou graag anders morgen het vervolg willen meevolgen

Geef een reactie