Je bekijkt nu Laatste twee weken.

We zijn bijna in de laatste twee weken beland. Van af 31 Maart stop Master The Creation.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve reacties die jullie bij hebben gegeven. En steun die ik heb gekregen.

Hierbij even een reminder:
Alle content blijft gewoon online beschikbaar, Zowel de designs. Ook alle video’s blijven gewoon op YouTube beschikbaar en ook de twee online cursussen op Udemy blijven online.

Wil je ook toegang hebben tot alle content? Koop dan nog voor 31 december de onbeperkte toegang. Tot die tijd kunnen we nog IDEAL betalingen ontvangen. Daarna kun je alleen nog toegang krijgen door een PayPal betaling.
In deze laatste weken zal de prijs ook aangepast zijn van 15.95 voor €9.95

Ik heb ook nog een paar Usb’s over. Wil je nog een USB Key met alle designs voor €7.95. Mail naar info@masterthecreation.nl.
Ik kan je NIET! beloven dat je er nog 1 kan scoren want nu geld echt OP=OP! Dus wie het eerste is maakt het meeste kans.

Er staat ook nog één mega bundel voor jullie te wachten. Deze Bundel is alleen beschikbaar voor mensen met Onbeperkte toegang

Groetjes

Carina Ruijsch – Kerzaan

Master the Creation

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Carla Schampers

  Hallo Carina,
  Allereerst super jammer dat je gaat stoppen. Ik ben beginnend brother scan n cut-er. Je geeft in je filmpjes altijd duidelijke uitleg in een begrijpbare taal. Maar ik snap je helemaal, dat je even voor jezelf kiest.
  Ik heb nog 1 vraag. Ik september heb ik een jaarabonnement gekocht. Behoor ik nu ook tot de groep die onbepert toegang heeft, of is dit weer wat anders? Graag een reactie
  Ik heb mijn usb stick ontvangen. Er staat heel veel op, bedankt hiervoor.
  groetjes Carla Schampers

Geef een reactie