Je bekijkt nu Sizzix Big shot plus snijmachine Review
Sizzix Big shot plus met starter set

Nu al weer een poos geleden heb ik een Sizzix big shot plus gekocht. Dat was nog in het tijdperk dat ik net nieuw was voor het idee van de snij machines. Ik stond versteld van alle merken en types die er waren. En heb toen besloten om de big shot plus aan te schaven.

Mijn ervaring met de Sizzix big shot plus

Hieronder zal ik het Youtube filmpje zetten waar in ik uitleg wat er allemaal geleverd werd bij de big shot plus. En de daar bij horende Starters kit. Persoonlijk ben ik nog steeds fan van mijn machine. En gebruik hem ook nog regelmatig. Er zit echter toch wel een maar aan dit idee. Maar dat geld voor alle snij machines die met de hand worden bediend. Je moet echt een fortuin uitgeven voor het aanschaven van de snij mallen en de embossing mappen.

Sizzix levert voor hun machines echt pratige dingen. Vooral de Tim Holtz series ontgaan je niet, maar zoon malletje kost je al snel 20 euro. Het is het geld waard want je kunt het steeds opnieuw gebruiken. Maar na 30 keer de zelfde item te hebben uitgesneden gaat ook de mooiste mal je toch vervelen. Je wilt meer, anders varieren. En er zijn een hoop tips en trucs te vinden voor de Sizzix machines maar het is het net niet. Daarom heb ik ook besloten om de Brother ScanNcut er bij aan te schaffen. Dat wil niet zeggen dat ik mijn Big shot niet meer ga gebruiken. Nee in tegendeel ik denk dat ze elkaar gaan ondersteunen. Want de big shot blijft super snel en handig in zijn gebruik. En met de standaard vierkant en ronde mallen kun 10 keer sneller werken dan met een computer gestuurde machine. Maar om toch variatie te creeren ga ik voor allebei!

Sizzix Big shot plus – product review

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Corrie Bessems

    Hoe moet ik embossen met de sizzis big shot .

    1. Carretje

      Embossen met de big shot kan met embossing folders of met een sicione mat.

Geef een antwoord