Je bekijkt nu Wink of Stella Review – Uitleg hoe de pen werkt en wat mijn mening is
De wink of stella pen serie in vele varianten

De Wink of Stella pen is echt een must have voor elke kreabea. Ik wou deze pen al een poosje hebben en kwam hem tegen op de kreadoe beurs en dacht. Ik ga hem gewoon mee nemen. Hij was iets duurder dan gehoopt. Maar ik kon hem niet meer laten liggen.

Toen ik het doosje open maakte dacht ik meteen. Goh dit lijkt wel een maskara. De stift zelf lijkt hier ook echt op. Heel grappig is dat het er ook achter op staat gemeld dat niet voor cosmetisch gebruik is. En toen kwam het spannende het uit proberen. Op het doosje staat NERGENS hoe je de pen kunt gaan gebruiken. Door ander Youtube filmpjes kwam ik er achter dat je eerst een zwarte dopje moet weg halen. Pas dan kun je hem gaan gebruiken. De Wink of Stella zelf is echt geweldig. Je kunt met de brush tip echt hele fijne lijntjes volgen en het geeft een prachtige effect.

Let wel op dat de pen sommige inkt soorten laat uitlopen. De pen zelf is op waterbasis dus zou met goede stevige inkt geen problemen moeten geven. Maar inkt op waterbasis gaat vloeien. Al met al ben ik super enthausiast over deze pen. Ik raad hem je echt aan! Bekijk hier onder mijn eerste ervaringen.

Wink of Stella – Review en eerste gebruik.

Geef een reactie