Je bekijkt nu Hij is binnen mijn ScanNCut CM700 van Brother
Nieuw in doos nog de brother scanncut cm700

YEAH! het heeft even geduurt maar hij is binnen mijn ScanNcut CM700. Het was een rib uit me lijf en ik heb internet tien keer afgespeurd voor een superdeal. En uiteindelijk heb ik hem disndag besteld en vrijdag was hij er dan eindelijk!

Waarom de ScanNcut CM700?

Ja die vraag heb ik me zelf ook gesteld. Er zijn verschillende modellen. De oude serie 840 en nog een model. En de nieuwe serie die uit drie modellen bestaat. De CM300, 700 en 900. Eigenlijk is mijn keuze gebasseerd op wat de machine meer kan, de spullen die er bij komen tegen over de wensen die ik had. De 300 is de goedkoopste maar leverd standaard geen wifi. En das voor mij een must. Hij heeft de minste functies in en ondersteund geen SVG files. De 900 is het top model. Met alles er op en er aan. Hier zitten ook de meeste assecoris bij. Maar kost ook meteen honderd euro meer. En de spullen die er bij zitten zijn nu net niet het gene wat ik wil. Dus ben ik voor de tussen weg gegaan.

Kijk voor het volledige vergelijking hier.

Daar bij heb ik meteen een Universe pen houder gekocht. En een Dik matriaal snij mes met houder. Daarnaast kreeg ik een gratis stofsnijmes met houder van de verkoper! Ik zal apparte reviews gaan schrijven van deze prodcuten.

Waar heb je hem besteld?

Ik heb mijn ScanNcut CM700 besteld bij Veltrop. Daar was een goede reden voor. Aller eerst was hier de machine een paar tientjes goedkoper dan vele anderen, daarnaast zijn ze officele dealer van de Brother ScanNcut Machines. Ze hadden dus ook alle accesoris die ik wilden hebben. En als klap op de vuur pijl kun je bij hun een korting code aanvragen. Ik kreeg of 5% korting op de machine of een gratis stofmes met houder ter waarde van 21 euro. Ik wou de mes toch al hebben dus ik heb bij mijn bestelling aan gegeven dat ik de gratis mes wou. Ze leverde alles keurig netjes! Ik was ook super blij dat ze het verzekerd naar Duitsland wilden versturen zonder extra kosten. Dus een pluim voor Veltrop, ik ga er zeker nog meer spullen kopen voor mijn machine!

Eerste ervaring met de ScanNcut CM700

Natuurlijk heb ik hem meteen uitgepakt! ik kon niet wachten. Ik heb een poging gedaan het te filmen maar mijn batterij was een beetje leeg. Zie filmpje hier onder. Natuurlijk ben ik ook meteen begonnen met wat projectejs en dan merkje dat toch nog best lastig is om alles goed uit de machine te krijgen. Vooral als je zelf een design hebt gemaakt. Canvas geeft je geen goede mogelijkheid om je afmetingen goed te blijven volgen. En het resultaat is dat sommige dingen er groter of kleiner uit komen dan je verwacht. Of zelfs scheef…

Maar aan de andere kant mag ik niet klagen want wat er uit komt is super strak gesneden. Stempels doet hij met alle gemak. En ook gedetaileerde items komen er goed uit. Dus al met al ben ik super te vrede. Binnen kort volgen de eerst projeceten online!!!

Unboxen en eerste test met mijn ScanNcut CM700

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Sonny

    leuke samenvatting, ik heb er ook 1 impulsief aangeschaft.

    Bij een test print ging ie goed en had alleen mijn te snijden stuk van de plakmat gehaald en het origineel eronder gedaan op precies dezelfde plek als de test. Na snijden bleek is /- 5mm verschoven te zijn. Hoe kan dat nou ?

    1. Carretje

      De mat niet uit je machine halen! 🙂

Geef een reactie