Je bekijkt nu Kreadoe beurs 2016 – Niet zo geslaagd voor mij
Kreadoe Beurs 2016 in de jaarbeurs Utrecht

Voor alle duidelijkheid zal ik het er met hoofdletters bij zetten. IK vond de kreadoe beurs van 2016 tegen vallen.

Vandaag 05-11 ben ik met mijn vriendin naar de kreadoe beurs geweest in de jaarbeurs Utrecht. Het was er echt over de koppen lopen. En echte nederlandse mentaliteit. Een stap aan de kant doen zit er niet zo snel in. Vergis je niet de sfeer was echt prima hoor. Er was echt een hoop te zien en te doen. Echter is het gewoon niet voor mij. Ik doe al niet heel snel mee met al die workshops die er gegeven worden omdat het al met alle gewoon te druk is. Nee ik ga echt naar een beurs voor super deals. Laten ze die nu niet hebben op de Kreadoe beurs.

Ok misschien zaten er een paar koopjes in maar heel veel wat ik heb gezien was het niet de moeite om door de druktes heen te ploegen. En dan is er nog het parkeer drama in Utrecht zelf. Het is al een hele opgave om bij de kreadoe te komen. Heb ik leuke dingen gescored? Ja zeker een paar. Zie hier onder mijn filmpje. Gaan we snel weer. Nee IK ga liever naar de kleinere beursen.

Aankopen Kreadoe Beurs Utrecht 2016

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Estelle

    Ben het met je eens, ik vind de Kreadoe ook veel te druk om nog leuk te zijn. Ben wel benieuwd naar welke beursen jij dan wel de moeite waard om naar toe te gaan.

    1. Carretje

      Hey Estelle, ik vind zelf de beurs die 2x in jaar is in Gorinchem wel heel fijn. Ik ga met mijn vriendin er altijd heen. Het is niet zo groot schalig al kan het er ook nog wel druk zijn hoor

Geef een antwoord