Je bekijkt nu Universele Penhouder – Brother ScanNcut  – Product review
Resultaat van universele penhouder

Bij mijn ScanNcut machine heb ik meteen de universele penhouder besteld. Dit omdat met deze tool je ScanNcut machine zo veel meer dingen kunt doen. Je kan elk design ook op je papier tekenen! En dat nog eens met bijna elke pen. Dat is toch een optie die je wilt gebruiken?

De universele penhouder kun je al kopen van af de 15,95 en ik heb hem gekocht bij Veltrop. En ik ben echt te spreken over het resultaat. Je krijgt super strakke lijnen en het systeem spreekt eigenlijk voor zich.

Paar min puntjes.

  • Het vast zet systeem vereist enige handigheid. Je kan dit nooit met 1 hand doen.
  • Dikkere stiften zoals mijn sharpies kunnen er niet in. En ook de gemiddelde zilver en goud pen *van die pom pennen* kunnen er niet in. Je hebt dus wel wat beperkingen als het gaat om dikkere pennen.

Plus punten.

  • Als je pen hapert kun je gewoon nogmaals over de lijn heen gaan tot hij totaal dekkend is. Werkt super voor de gel pennen die wat eigenwijs zijn.
  • Meeste pennen werken er wel mee
  • Je hebt ZOVEEL mogelijkheden!!

Bekijk hier een uitgebreide test met allemaal verschillende pennen

Ik  ben dus ook zeker te vrede met mijn aankoop.

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie