Over the edge sneewman met de scanncut

Misschien wat laat voor kerst maar ik heb vandaag deze over the edge sneewman kaarten gemaakt. Hij is erg simpel zelf te maken

Het enige wat jij moet doen is hem in laden in Canvas en naar je machine sturen. Zo simpel is het.

Hieronder leg ik uit hoe ik de kaart heb gemaakt en hoe jij hem ook kunt uit snijden. Er zit geen vouw lijn in zodat je zelf kunt bepalen hoe groot de kaart moet worden.

Dit design is “Gratis” voor leden met een abonnement .
Nog geen lid? Word dit dan gauw! Dan maak je meteen kans op leuke prijzen en kun je alle designs uit de webshop gratis downloaden en je krijgt toegang tot Exclusieve leden designs.

10 thoughts on “Over the edge sneewman met de scanncut

 1. hallo Carina,

  ik volg je al een tijdje met al je ontwerpen, tips en uitleg super leuk om te volgen alleen ontbreek mij de tijd om alles uit te proberen.

  maar goed ik zag de snowm kaart voorbij komen erg leuk en die wil ik wel graag maken, maar nu zag ik bij downloaded dat het via dropbox gaat is er geen andere manier om te downloaded ….. anders moet ik daar ook weer een account van aan maken het is voor mij soms lastig om door al dat digitale de weg te volgen .

  ik hoor graag van je terug en voor wat het waard is ga zo door je doet het goed

  groepjes

  Sylvia Heiligers.

  1. Hey Sylvia, ik heb je een mail gestuurd. Je kunt gewoon verder gaan zonder account. Je bent dus niet verplicht een dropbox account te hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *