Je bekijkt nu Thee kopje en schotel met vakje voor thee zakje
kop en schotel met gratis Snij file. Super leuk als beterschapskaart!

Geen filmpje wel een uitleg. Op Facebook kwam een vraag voor bij of ik iemand kon helpen met een kop en schotel kaart waar ruimte is voor een theezakje. En na wat prutsen is dit het resultaat geworden.

In de gratis file vind je je een paar onderdelen:

Links boven in: De basis kaart. Deze snij je van mooi design papier en vouw je zo dat de 2 kopjes op elkaar komen.

De kant waar de halve maan uit is, is de voorkant van de kaart. De hou het design papier met het design omhoog!

Links onder onder: De ovaal en halve maan zijn onderdelen van de schotel. Ook deze snij je uit design papier.

De halve maan komt op de voorkant van de schotel. De ovaal is de achterkant van de schotel.

Rechts boven: De ovaal is de voorkant van je schotel, deze snij je uit basis karton. Deze klapje op de achter kant van de schotel. Hierdoor word de kaart wat steviger. De halve maan word onder aan de ovaal geplakt. Ik heb zelf besloten om de achterste helft van de basis kaart tussen de 2 ovalen te zetten. Hierdoor gaat deze minder snel los. Echter kun je de basis kaart ook gewoon “op” het schoteltje plakken.

Recht onder: Het losse kopje is bedoeld als achter layer voor de basis kaart, ook deze snij je uit basis karton. Deze bevestig je “ALLEEN OP DE RANDJES” aan de voorkant van de basis kaart op het kopje waar een halve maan uit mist. Hierdoor ontstaat er een “Vakje” in de omslag van de kaart. Hier mee zorg je ook dat je met 2 hele kopjes eindigde.

Mochten er vraagjes zijn dan hoor ik het graag!

Dit design is “Gratis” voor leden met een abonnement .
Nog geen lid? Word dit dan gauw! Dan maak je meteen kans op leuke prijzen en kun je alle designs uit de webshop gratis downloaden en je krijgt toegang tot Exclusieve leden designs.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een antwoord