Pel lijnen zonder problemen toevoegen met SCAL voor Flex en Vinyl snijden- Handleiding

Wist je dat je met Sure cuts a lot pel lijnen kunt toevoegen een je snij bestand? Normaal kun je met wat lijntjes trekken ook wel pel lijnen maken met andere programma’s maar Scal 4 heeft het nog makkelijker gemaakt.

Door gebruik te maken van de optie: Effecten/Snoeien, kun je met een drag en drop lijnen toevoegen aan je bestand die automatisch geschikt zijn voor het snijden van Flex en Vinyl. Dus nooit meer prutsen met te grote stukken pellen. Maar in een hand omdraai gedetailleerde designs weven!

Check hier de korte uitleg.

Nederlandse uitleg voor Pel lijnen zonder problemen toevoegen met SCAL voor Flex en Vinyl snijden op YouTube:

2 thoughts on “Pel lijnen zonder problemen toevoegen met SCAL voor Flex en Vinyl snijden- Handleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *