Je bekijkt nu Sure Cut a Lot basis introductie – Handleiding
Sure cuts a lot

Op verzoek van vele ga ik jullie ook basis uit leg geven van Sure Cuts a Lot of ook wel gewoon SCAL genoemd. Dit programma is niet gratis. Maar kan via deze website worden aangeschaft voor een redelijke prijs. In mijn video’s zal ik de pro versie gebruiken.

We beginnen vandaag met een basis introductie van het programma en welke onderdelen je allemaal ziet bij het opstarten van het programma. Het programma heeft een lage leer curve ten opzichten van InkScape en bied de mogelijkheid om direct naar bepaalde snij machines te sturen.

Verder is het een overzichtelijk programma met ontzettend veelzijdig kan zijn.

Nederlandse uitleg Sure Cut a Lot basis introductie – Handleiding op Youtube

Dit bericht heeft 6 reacties.

 1. Esther

  Vind je desoftware de moeite waard om te kopen? Ik twijfel nog groetjes esther

  1. Carretje

   Das een lastige vraag. Ik ga nog een hele blog wijden aan verschil tussen de programma. Of Scal zijn moeite waar is is afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Als je moeite hebt met Inkscape, en Canvas is te beperkt. Dan is dit een optie. Heb je een silhouette machines dan is dit programma handig dat je direct naar je machine kan sturen. Het is net wat uitgebreider als de studio. Zou ik hem kopen. Nee maar dat komt omdat ik goed overweg kan met Inkscape en ik ook photoshop en Illustrator heb.

   1. Jelissa

    U zegt Adobe Photoshop te gebruiken. Is dit voldoende om dit als hoofdprogramma te gebruiken ? Of biedt Scal dan weer meer ?

    1. Carretje

     Photoshop is alleen bedoeld om je afbeelding aan te passen. Je hebt een programma zoals scal of inkscape nodig om snij bestanden te maken. Dat kan photoshop niet. Illustrator wel die is echt heel duur

 2. Fran

  mag ik je alsnog bedanken voor deze demonstratie. Ik was niet zeker over aanschaffen, maar vind het nu erg interessant geworden. Vooral om de verschillen met Inkscape.

  1. Carretje

   Graag gedaan. Scal is opzich wel ok, maar als je twijfelt probeert dan eerst inkscape uit. Als je daar niet mee overweg kan zou scal kunnen proberen.

Geef een antwoord