25 Gratis Lettertypes van de thehungryjpeg.com

Via de website http://thehungryjpeg.com/ kwam ik tegen een gratis bundel van maar liefst 25 Fonts aan. Deze zijn na gratis registratie op hun website te downloaden op de pagina:

https://thehungryjpeg.com/free-font-bundle/

Dit is echt de moeite waard want het is echt een prachtige bundel om te gebruiken in Programma’s zoals Sure cuts a lot, Canvas workspace en Silhouete studio, maar ook Inkscape!

Zie hier hoe ik deze aan mijn pc toevoegen en gebruik:

Installeren en gebruiken van 25 Gratis Lettertypes van de thehungryjpeg.com

Dit bericht heeft 4 reacties.

 1. Martine Nollet

  Hello,

  Ik heb vandaag The free font bundle gedownload.

  Doch ik heb een ScanNcutmachine en kan daar het gewenste lettertype van de free bundle ( bv Bearly Dot) niet in gebruiken.

  Ik type een woord in scanNcut en wil het daarna wijzigen naar ander lettertype en dit kan ik niet. Wat moet ik doen

  Dank op voorhand voor de uitleg.

  Martine

  1. Carretje

   De lettertypes kunnen alleen op lokale geinstalleerde programma’s worden gebruikt. Zoals Canvas workspace, sure cuts a lot. Vervolgens kun je dat naar je machine sturen. De lettertypes zijn niet beschikbaar op je machine zelf of in Canvas online

 2. Omi

  ook ik heb de fonts geïnstalleerd en gedownload zoals u beschreven had. maar ze komen niet tevoorschijn in canvasworkspace. Welk foutje doe ik. Alvast bedankt voor de toffe informatie die u toch altijd geeft.

Geef een reactie