Silhouette Cameo 3 Unboxing, installatie en eerste snij test – Product review

Dank zij al jullie lieve reacties, alle donaties is het gelukt om de Cameo 3 aan te schaffen. Afgelopen vrijdag hem ik hem mee naar huis genomen en vandaag heb ik hem dan eindelijk aangesloten!

Waarom de Cameo 3?

Ok ik heb de brother ScanNcut en ik ben dik te vrede met deze machine. Maar ik hem me altijd al afgevraagd waarom de Cameo machine zoveel meer aandacht krijgt. Ik krijg veel vragen over hoe je moet snijden met deze machine en wat er allemaal mogelijk is. En om ook cameo gebruikers verder te kunnen helpen hen ik de machine aangeschaft. Stop ik nu met de Brother? Nee absoluut niet. Beter nog ik zal ze allebij op de proef blijven houden in gebruik van materialen.

Waar heb je hem besteld?

Ik heb mijn machine bij www.decorabel.nl gekocht. Ik weet dat Debby altijd goed service verleend. Ze zitten bij mij in de buurt en ik vind het een prettig bedrijf om bij te bestellen.

Eerste ervaring met de Cameo 3

Ik heb een beetje gemixte emoties op het moment nog. De machine is  57 cm breed. Das nogal breed.

De installatie procedure duurde echt lang. In het filmpje heb ik heel veel weg geknipt om hem Youtube proof te maken. En nog is het bijna een uur lang. Ik heb niet zo veel geduld. Daarnaast was het eerste test snede niet meteen naar wens. Nu nog wat testjes is het mij wel gelukt.

door de druk iets hoger te zetten trouwens. Maar met zoon auto stand hoop je toch dat je er niet meer over na hoeft te denken.

Paar puntjes die ik wel makkelijk vind is dat hij mijn settings onthoud. Dus je hoeft niet steeds te wisselen van setting. Das wel fijn.

De komende dagen ga ik de draadloze optie uitproberen kijken of het mij lukt deze ook op te zetten.

Meer volgt dus snel.

Unboxen en eerste test met de Silhouette Cameo 3 op Youtube

Geef een reactie